"SAMO NEKA NE IZLAZI IZ ZATVORA, PLAŠIMO SE!" Komšije o Saneli: Bila je opasna, a stalno su je tražili pijani muškarci (FOTO+VIDEO)

Autor: M.V.B.

Hronika

14.03.2024

14:23 >> 14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanela je ubila svog supruga, kako se navodi u alkoholisnom stanju.

"SAMO NEKA NE IZLAZI IZ ZATVORA, PLAŠIMO SE!" Komšije o Saneli: Bila je opasna, a stalno su je tražili pijani muškarci (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Lokalni stanovnici su u šoku nakon što je došlo do jezivog ubistva u domu supružnika Sanele S. (45) i Miroslava S. (55) u selu Pijanovići kod Požege.

Sanela je ubila svog supruga, kako se navodi u alkoholisnom stanju.

- Krvniči ga je tukla pred svima nama. Gledala sam to. I onda ne čudi što mu je direktno u srce zabola nož. Od tri braka petoro dece. Ovo joj je četvrti brak. Ne želim da se ona vise vrati u selo. Dovodila je druge muškarce i znao je to ali nije smeo ništa da joj kaže. Pokušala je i pre da ga ubije. Imam decu, i sama živim, plašim se. Dolazili su mrtvi pijani muškarci da je traže. Može da popije više neko neki muškarac, svuda za sobom je ostavljala čokanjčiće - priča komšinica za Republiku.

Kako su za naš portal rekle komšije ovog para, Sanela je Miroslava terala i da pozajmljuje novac.

- U strahu smo da je ne puste iz zatvora. Niko se sa njom nije družio. Bojimo se da li će se pojaviti na sahrani. Nikad nismo videli da joj deca dolaze u posetu - kažu zabrinute komšije.

Naime, kako je Republika već pisala, na telu Miroslava vidi se i povreda glave, ali je smrtonosna rana zadata nožem u grudi nesrećnom čoveku. Pretpostavlja se da je Sanela sinoć bila pod dejstvom alkohola, da ga je prvo gađala, a potom ga i ubiča.

- Prvo ga je udarila u glavu sa nečim, pa onda zabola nož u srce. Bili smo svedoci brojnih svađa i nasrtaja. Plašimo se nje i njenih "prijatelja" - rekle su komšije za Republiku.

Podsećamo, policija je uhapsila Sanelu S. i odredila joj zadržavanje, a policija je saopštila da se tereti za krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je ona i sinoć poslala Miroslava da pozajmi novac da bi joj kupio rakiju, a kada je on došao praznih ruku kući, ona je dohvatila oružje i presudila supružniku. Meštani sela govore da je on nju zvao "ženče moje", a da on od nje nije mogao "ni da pisne", te da je konstantno trpeo nasilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading