SAZNAJEMO: Monstrum iz Novog Sada ne pokazuje emocije, danas na saslušanju Nikola koji je ubio Gordanu BUŠILICOM!

Autor:

Hronika

14.03.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola ubio ženu, pa pokušao samoubistvo, a sada se ponaša ovako.

SAZNAJEMO: Monstrum iz Novog Sada ne pokazuje emocije, danas na saslušanju Nikola koji je ubio Gordanu BUŠILICOM!

Foto: ST/Dragan Kadić

U ponedeljak, u Novom Sadu odigrao se stravičan zločin koji je šokirao javnost. Nikola T., star 55 godina, ubio je svoju 52-godišnju suprugu Gordanu T. koristeći bušilicu, nakon čega je pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta.

Dramatičan trenutak nastupio je kada su prolaznici primetili muškarca kako pokušava da skoči u reku, okovan lancima i s betonskim blokom. Pre nego što je skočio, Nikola T. je izjavio da je ubio svoju suprugu. Navodno, on je o zločinu obavestio i stariju ćerku pre nego što se bacio sa mosta.

Policija je brzo reagovala i na adresi porodičnog doma zatekla užasavajući prizor ubistva. Nikola T. je nakon pokušaja samoubistva prevezen u Klinički centar Vojvodine, gde se oporavlja i nije u životnoj opasnosti.

Nikola će danas biti saslušan u prostorijama Višeg tužilaštva u Novom Sadu, a kako saznaje Republika, on ne pokazuje znake kajanja, niti emocija.

- On se čak ne kaje ni zbog toga što je javio ćerki da joj je ubio majku, pa je ona morala da gleda njeno unakaženo telo - kaže naš izvor.

Podsećamo, Nikola je javio starijoj ćerki da je izvršio zločin, a potresena devojka je jedva uspela bezbedno da stigne do porodične kuće, čak je u nekoliko navrata skoro napravila udes.

Još se ne zna motiv ubistva, a postoje dve verzije po kojima se spekuliše da njihov prividno skladan brak i nije najbolje funkcionisao. Prema jednoj verziji priče, oni su imali otvoren brak i vatrali su jedno drugo, dok je, prema drugoj, Nikola bio ljubomoran i proveravao je i pratio je suprugu Gordanu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading