BUŠILICOM MU SMRSKALA GLAVU, PA STAVILA ŠTIPALJKU NA NOS I KRPU U USTA! Nikola od Sabin "prepisao" zločin - JEZIVA PODUDARNOST UBISTVA U NOVOM SADU I BEOGRADU!

Autor:

Hronika

14.03.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršio zločin, pa pokušao da se baci sa mosta

BUŠILICOM MU SMRSKALA GLAVU, PA STAVILA ŠTIPALJKU NA NOS I KRPU U USTA! Nikola od Sabin "prepisao" zločin - JEZIVA PODUDARNOST UBISTVA U NOVOM SADU I BEOGRADU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna arhiva

Branko Marić i Sabin Marić

U ponedeljak, u Novom Sadu odigrao se stravičan zločin koji je šokirao javnost. Nikola T., star 55 godina, ubio je svoju 52-godišnju suprugu Gordanu T. koristeći bušilicu, nakon čega je pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta.

Dramatičan trenutak nastupio je kada su prolaznici primetili muškarca kako pokušava da skoči u reku, okovan lancima i s betonskim blokom. Pre nego što je skočio, Nikola T. je izjavio da je ubio svoju suprugu. Navodno, on je o zločinu obavestio i stariju ćerku pre nego što se bacio sa mosta.

Policija je brzo reagovala i na adresi porodičnog doma zatekla užasavajući prizor ubistva. Nikola T. je nakon pokušaja samoubistva prevezen u Klinički centar Vojvodine, gde se oporavlja i nije u životnoj opasnosti.

Ovaj događaj podsetio je na sličan zločin iz 2013. godine, kada je Sabin Marić iz Obale Slonovače ubila svog supruga Branka u Beogradu.

Brutalno ubistvo koje se dogodilo u Novom Sadu, gde je Nikola T. ubio svoju suprugu Gordanu T. bušilicom, neizbežno vraća misli na sličan zločin iz 2013. godine. 

Tada je Sabin Marić, nakon svađe, 29. januara, takođe upotrebom bušilice, usmrtila svog supruga Branka u stanu na Banovom brdu u Beogradu. Sabin, koja je državljanka Obale Slonovače, prvobitno je osuđena na 15 godina zatvora. Međutim, naknadnom presudom, kazna joj je umanjena na 11 godina, što je rezultiralo njenim puštanjem na slobodu u junu 2022. godine.

Foto: Privatna arhiva

Sabin i Branko Marić

Kako je govorila tada, sve se dogodilo zbog "pokušaja da izglade odnose" i jer je molila supruga da je više ne maltretira i tuče, naročito zbog toga što imaju decu, ali je on nastavio da gleda televiziju, ne obazirući se na nju.

- Državljanka Obale Slonovače je potom popila dve čaše vina i nastavila da se svađa sa Brankom. On je tada ustao, uhvatio za kosu i bacio na krevet, a ona je tada otišla u susednu sobu uzela bušilicu i krenula da ga udara. Smrskala mu je glavu, krv je šikljala na sve strane. Nakon toga stavila mu je štipaljku na nos i krpu u usta, i u takvom stanju sutradan ga je našla bebisiterka - piše Kurir.

Ona je nakon zločina ispričala da su Branko i ona imali skladan odnos do rođenja dece, kada je on počeo da je zlostavlja i zapostavlja. Prema njenim navodima, on se nije mnogo obazirao ni na decu. Sve je kulminiralo nakon rođenja drugog deteta, kada je sve ređe bio kod kuće, pravdajući se poslom.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading