NESREĆNA MAJKA MLADIĆA ČIJE JE TELO DANAS PRONAĐENO U KANALU DTD: "Sutra je obdukcija, istina je da..."

Autor:

Hronika

13.03.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestali Marko pronađen je danas mrtav u kanalu DTD.

NESREĆNA MAJKA MLADIĆA ČIJE JE TELO DANAS PRONAĐENO U KANALU DTD: "Sutra je obdukcija, istina je da..."

Foto: Privatna arhiva

Telo Marka Majstorovića, koji je nestao pre 10 dana tokom pecanja, pronađeno je danas u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, kod novosadskog naselja Klisa.

Intenzivna potraga

Ronioci, pripadnici Žandarmerije i ribočuvari angažovani su u intenzivnoj potrazi za nestalim mladićem. Porodica nije gubila nadu i zajedno sa nadležnim službama tragala je za Markom.

Na obali, na mestu gde je Marko bio viđen poslednji put, pronađena je pumpa za duvanje čamca, dok su u vodi pronađeni tragovi koji ukazuju na nesrećan ishod - veslo, čizme i rasečen čamac. Ovi detalji bacaju novo svetlo na slučaj i podstiču pitanja o tome šta se zapravo dogodilo tog kobnog dana.

Emotivna reakcija majke

Kontaktirali smo Majstorovićevu majku koja je za Telegraf kratko izjavila: "Porodica nije gubila nadu do poslednjeg momenta." Ovo svedoči o emotivnoj borbi kroz koju je porodica prolazila tokom nestanka Marka.

- Istina je da su pronašli Markovo telo, sutra je obdukcija pa ćemo znati više detalja- rekla je potrešena majka.


Poslednja slika na Fejsbuku

Interesantno je da je Majstorovićeva majka na svom Fejsbuk profilu objavila njegovu fotografiju na kojoj je sa psom. Ova slika sada dobija posebno značenje i postaje još jedan podsetnik na mladića koji je prerano napustio ovaj svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading