BRAT NESTALOG MARKA POTVRDIO TRAGIČNU VEST: Telo mladića pronađeno nakon 10 dana potrage, policija na terenu!

Autor:

Hronika

13.03.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Majstorović je nestao na pecanju, a sada je pronađen mrtav u kanalu!

BRAT NESTALOG MARKA POTVRDIO TRAGIČNU VEST: Telo mladića pronađeno nakon 10 dana potrage, policija na terenu!

Foto: Privatna arhiva

Telo mlađe muške osobe pronađeno je danas u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, kod novosadskog naselja Klisa. Nažalost, u pitanju je nestali Marko Majstorović, čije je nestajanje prijavljeno pre 10 dana od strane njegovog brata Jove.

Intenzivna potraga i apel porodice

Nestanak Marka Majstorovića pokrenuo je intenzivnu potragu koju su sproveli ronioci, pripadnici Žandarmerije i ribočuvari. Brat nestalog mladića, Jova, apelovao je na građane da se pridruže potrazi, nadajući se da će pronaći svog brata živog i zdravog.

Tragovi na mestu nestanka

Na mestu gde je Marko poslednji put viđen, pronađena je pumpa za duvanje čamca, kao i veslo, čizme i rasečen čamac. Ovi tragovi su ukazivali na mogući scenario nestanka, ali porodica je očajnički tražila znakove nade sve do današnjeg tragičnog otkrića.

Tokom proteklih 10 dana, zajednički napor službi za hitne intervencije, policije i volontera obuhvatio je široko područje u potrazi za mladićem. Međutim, sve nade su danas, nažalost, pale u vodu.
 

Podsetimo,  Marko je krenuo na pecanje u subotu, ali od tada mu se gubi svaki trag.


Intenzivna potraga

Nakon što je Marko nestao, njegov nestanak je prijavljen policiji, koja je odmah započela intenzivnu potragu za njim. Područje gde je Marko pecao detaljno je pretraženo, ali za sada nije pronađeno ništa što bi ukazivalo na njegovu sudbinu.

Neobičan slučaj

Nestanak Marka Majstorovića iz Veternika predstavlja neobičan slučaj, s obzirom na to da je nestao dok je bio na pecanju, aktivnosti koja obično podrazumeva opuštanje i uživanje. Porodica i prijatelji su zabrinuti za njegovu sudbinu, a nadležne službe preduzimaju sve mere kako bi pronašle nestalog muškarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading