NAĐENO TELO U KANALU NA MESTU GDE JE MONSTRUM IZ NOVOG SADA SKOČIO DA SE UBIJE! Policija i Hitna pomoć na terenu!

Autor:

Hronika

13.03.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađeno telo mlađe muške osobe u naselju Klisa.

NAĐENO TELO U KANALU NA MESTU GDE JE MONSTRUM IZ NOVOG SADA SKOČIO DA SE UBIJE! Policija i Hitna pomoć na terenu!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Danas je u kanalu DTD u naselju Klisa pronađeno telo mlađe muške osobe, a sumnja se da je reč o Marku Majstoroviću Veterniku. Ova vest je šokirala lokalnu zajednicu i izazvala veliku pažnju javnosti.

Policija i Hitna pomoć na terenu

Nakon pronalaska tela, na terenu su odmah reagovali pripadnici policije i Hitne pomoći kako bi sproveli neophodne mere i istražili okolnosti ovog tragičnog događaja.

Tužilac je naredio obdukciju tela i DNK analizu koja će služiti kako bi se utvrdio tačan identitet preminule osobe. Ovo je važan korak u istrazi koji će pomoći u rasvetljavanju ovog slučaja.

Nestanak nakon odlaska na pecanje

Marko Majstorović Veternik je poslednji put viđen u nedelju 3. marta kada je krenuo na pecanje. Nakon toga, nestao je bez traga, što je izazvalo zabrinutost među njegovim bližnjima i pokrenulo intenzivnu potragu za njim.

Intenzivna potraga i nepoznate okolnosti

Njegov nestanak prijavljen je novosadskoj policiji, a od tada je u toku intenzivna potraga za njim. Za sada nije poznato da li je nađeno bilo šta od njegovih stvari na mestu gde je pecao, a koje se nalazi u blizini prevodnice na kanalu. Ova nepoznata okolnost dodatno komplikuje situaciju i budi dodatna pitanja o tome šta se tačno dogodilo tog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan Ns

14.03.2024 09:48

Koji ste vi debili novinári Marko Majstorović Veternik Glupsande nepismene on je iz Veternika