MISTERIJA NA AUTO-PUTU: Policija u automobilu pronašla mrtvog muškarca?!

Autor:

Hronika

10.03.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja, kako bi se razjasnile sve okolnosti i uzroci nesreće.

MISTERIJA NA AUTO-PUTU: Policija u automobilu pronašla mrtvog muškarca?!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Noć u Beogradu obeležila je serija saobraćajnih nezgoda, koje su rezultirale smrtnim ishodom jednog čoveka i lakšim povredama sedmoro ljudi. Hitna pomoć je bila angažovana na više od stotinu intervencija, pružajući pomoć kako povređenima u nezgodama, tako i hroničnim bolesnicima na javnim mestima.

Misteriozni slučaj muškarca sa traumom koji je sam došao u policiju


Jedan od najzanimljivijih slučajeva noći je onaj muškarca starog 35 godina, koji je uprkos povredama koje je zadobio hladnim oružjem, sam došao u policijsku stanicu u Surčinu. Nakon pružene prve pomoći na licu mesta, muškarac je hitno prebačen u Zemunsku bolnicu radi daljeg lečenja. Detalji ovog slučaja ostaju misteriozni, dok nadležne službe nastavljaju istragu.

Tragičan ishod na auto-putu Beograd-Niš


Saobraćajna nesreća koja se dogodila na auto-putu Beograd-Niš, kod "Tranšpeda" u večernjim časovima, rezultirala je smrću muškarca starog 65 godina. Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja, kako bi se razjasnile sve okolnosti i uzroci nesreće.

Hitna pomoć na terenu


Ukupno sedmoro ljudi lakše je povređeno u saobraćajnim nezgodama tokom noći, a svi pacijenti su zbrinuti i prebačeni u dežurne bolnice radi daljeg lečenja. Hitna pomoć je imala ukupno 106 intervencija, od kojih je 21 bila na javnim mestima, a najčešće su se javljali hronični bolesnici koji su tražili medicinsku pomoć.

Ova tragična noć ostavlja dubok utisak na beogradske građane, dok nadležne službe nastavljaju sa istragom svih događaja kako bi se utvrdile sve okolnosti i uzroci saobraćajnih nezgoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading