NEKA ME RAŠČINE, NE ŽELIM TO DA URADIM! Sveštenik NEĆE da čuje da ISPOVEDI Kostu Kecmanovića!

Autor:

Hronika

13.03.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika stupio u kontakt sasveštenikom jedne beogradske parohije i razgovarao o želji Koste Kecmanovića da se ispovedi.

NEKA ME RAŠČINE, NE ŽELIM TO DA URADIM! Sveštenik NEĆE da čuje da ISPOVEDI Kostu Kecmanovića!

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Kako je portal Republika saznao i prvi o tome pisao, Kosta Kecmanović, dečak-ubica iz OŠ ''Vladislav Ribnikar'' zahteva već danima da mu u posetu dođe sveštenik kako bi razgovarao sa njim i ispovedio se, ali traži da to bude sveštenik kog ne poznaje. (Više o tome pročitajte ovde)

Postoji pretpostavka da Kecmanović ima želju da konačno otkrije motiv stravičnog zločina, a bira da to ispriča svešteniku jer on ne može nikome reći.

Naš portal je stupio u kontakt sa sveštenikom iz jedne beogradske parohije, a koji je insistirao da ostane anoniman zbog samog slučaja.

- Samo da ovde ne pozove, ja to ne bih mogao da uradim, a za moje kolege ne znam. Razumite me, znam da nije hrisćanski, znam da svako ima pravo da se ispovedi, da dušu otvori, da kaže šta ima, ali kad pomislim na tu pobijenu decu, na te roditelje zauvak uvijene u crno ja ne mogu, evo neka me raščine, ali ja to ne mogu da učinim, evo naježim se kad samo pomislim na tu mučnu pobijenu decu. Verujte mi da kako oči sklopim, samo su mi ta deca ispred očiju - rekao je ovaj sveštenik za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock, Printscreen

Sveštenik o želji Koste Kecmanovića da se ispovedi

Podsetimo, dobro upućen izvor je nezvanično za naš portal otkrio Kostine zahteve.

- Kosta je tražio da mu se dovede sveštenik. Svi su zanemeli kada su čuli šta želi. Imao je poseban uslov, a to je da mu dođe sveštenik kog ne poznaje, traži da ragovara sa njim. I dalje je hirovit, i samo nešto traži, da bi tražio. Uporan je u toj nameri, sedi na krevetu i ponavlja kako želi da mu se dovede sveštenik. Možda hoće konačno da kaže nešto o masakru, a ako kaže svešteniku zna da on ne sme nikome da kaže. Ne znam šta više da kažem, svi smo u šoku - rekao je nezvanično izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (12)

Loading
Melinda

13.03.2024 14:51

Костино признање би могло да промени ток случаја.Он мора да се састане са свештеником.

Odgovori 16 43
Joja

13.03.2024 18:29

@Melinda - Ne mora on vise nista. Koga briga sta monstrum hoce?? Jos zelje da mu ispunjavaju. I vazduh koji dise nezasluzeno dise. I to mu je previse.

Odgovori 54 17
Re Melinda

13.03.2024 19:53

@Melinda - Koga briga, sta mu je mitiv. To je sve ozbiljno bahato i zasticeno; otac, majka, sin. Samo na streljane i njihove porodice mislim.

Odgovori 34 12
Srpkinja

13.03.2024 22:46

On nema vise nikakva prava, ispisao se iz ljudi i postao Zver. Nema yaj monstrum pravo da trazi bilo sta.

Odgovori 29 18