NAĐENA DROGA U STANU U KRAGUJEVCU: Mladić pobacao kesice po ulici kada je ugledao policiju!

Autor:

Hronika

13.03.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetčetvorogodišnjeg mladića iz ovog grada.

NAĐENA DROGA U STANU U KRAGUJEVCU: Mladić pobacao kesice po ulici kada je ugledao policiju!

Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, spremaju se da podnesu krivičnu prijavu protiv dvadesetčetvorogodišnjeg mladića iz ovog grada. Razlog za ovu odluku leži u sumnji da je mladić izvršio krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga.

Juče, na ulici u centru grada, mladić je bacio kesice kada je primetio policijske službenike. Nakon toga, policija je izvršila pretres stana koji mladić koristi na području Kragujevca. Tokom pretresa, pronađeno je oko 48 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i manja količina bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin.

Republika

Foto: MUP

Marihuana

Ovo nije prvi put da je mladić povezan sa ovakvim krivičnim delima. Ranije je bio u centru pažnje javnosti zbog sličnih optužbi, što dodatno budi interesovanje za njegovu situaciju.

Pored trenutne situacije, interesantno je istaći da mladić nije nepoznat kada je reč o krivičnim delima vezanim za opojne droge. Prethodni slučajevi i njegova veza sa njima mogu baciti dodatno svetlo na njegovu trenutnu situaciju i eventualno ukazati na neke obrasce ponašanja.

Mladić iz Kragujevca suočava se sa ozbiljnim optužbama zbog neovlašćenog držanja opojnih droga, a pronađene supstance dodatno komplikuju njegovu situaciju. Ostaje da vidimo kako će se slučaj dalje razvijati i da li će pravda biti zadovoljena u ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading