RASKOMADANO TELO NAĐENO U KADI: Srbin u Beču potpuno iskasapljen, počinioci hteli da potpuno uklone svaki dokaz, a onda se nešto desilo...

Autor: M.B.

Hronika

23.02.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stanu nađena i oprema za kasapljenje

RASKOMADANO TELO NAĐENO U KADI: Srbin u Beču potpuno iskasapljen, počinioci hteli da potpuno uklone svaki dokaz, a onda se nešto desilo...

Foto: Tanjug/AP

Državljanin Srbije, čiji identitet još nije utvrđen, pronađen je mrtav u stanu u Beču, a telo je bilo unakaženo!

Prema rečima izvora Kurira, trup muskarca, čiji je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pronađen je u kadi u kupatilu, dok su odsečene ruke i noge pronađene u drugim prostorijama.

- Policija je u stan došla zbog prijave da se u njemu proizvodi marihuana. U potrazi za drogom, inspektori su upali u stan. U njemu nije bilo nikoga, a marihuana je zaista i pronađena. Međutim, pored droge nađen je i leš muskarca - kaze izvor Kurira i dodaje da je inspektorima još s vrata bilo jasno da se u stanu dogodio zločin.

- Čim su kročili u stan ugledali su delove ljudskog tela. Daljim pretresom u kupatilu je zatečen trup, sa velikim rezom na vratu - dodaje izvor.

Kako nam izvor otkriva, u stanu je pronađena i kompletna oprema za kasapljenje, ali i za cišćenje.

- Nađene su folije, najlon, hemijska sredstva. Pretpostavlja se da je namera egzekutora bila da telo skroz iskomada i otarasi ga se, ali se među počiniocima nešto dogodilo, pa su odlučili da telo samo ostave i pobegnu - kaže izvor Kurira.

Inače, u stanu su pronađena dokumenta trojice Srba.

- U stanu su nađena dokumenta na ime A.J, L.R. i na ime Ž.J. Svi su sa šireg područja Beograda i u Srbiji nemaju krivične dosijee - dodao je izvor Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading