HOROR U INĐIJI! Muškarac pretučen palicama DOK JE DRŽAO BEBU, majka sve vreme pokušavala da ga odbrani! (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.03.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još se ne zna da li su napadači uhapšeni.

HOROR U INĐIJI! Muškarac pretučen palicama DOK JE DRŽAO BEBU, majka sve vreme pokušavala da ga odbrani! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Policija na terenu

U popodnevnim satima 11. marta, u Inđiji se dogodio šokantan incident u kojem je mladić pretučen pred svojom majkom i detetom.

Snimak incidenta prikazuje čoveka koji iznosi dete iz kuće i smešta ga u automobil, dok se pored njega nalazi žena za koju se pretpostavlja da je njegova majka. Kako on pokušava da uđe u automobil, grupa mladića se pojavljuje i počinje da ga nemilosrdno tuče palicama, dok njegova majka pokušava da ga zaštiti.

Trenutno nije jasno da li su napadači identifikovani ili uhapšeni, niti se zna motiv iza ovog brutalnog napada, prenosi portal 192_rs.

 

 

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu i povodom incidenta koji se dogodio u ponedeljak oko podneva u Rakovici. Na parkingu, nekoliko mladića pretuklo je B.B. (17) motkom, nanoseći mu teške telesne povrede opasne po život.

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžer je sa još dvojicom prijatelja došao u sukob sa napadačima, nakon čega je jedan od njih izvukao drvenu motku i brutalno ga napao. Nakon ovog incidenta, B.B. je sa roditeljima odveden u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali teške povrede, uključujući i načinječenje mozga, zbog čega je zadržan na daljem lečenju.


Beogradska policija intenzivno traga za počiniocima ovog nasilnog čina. Inspektori su već obavili razgovor sa pretučenim B.B. u prisustvu njegovih roditelja, kao i sa svedocima sukoba. Takođe, nekoliko mladića koji su učestvovali u ovom incidentu trenutno se nalazi pod istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, posebno formiranog Odeljenja za maloletnike.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading