OVO JE DEČAK (13) KOJI JE IZMASAKRIRAO 12 JAGANJACA KOD VRŠCA! Sekirom im razbijao glave kao od šale! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.03.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre jedno dva meseca je komšiji koji živi tri, četiri kuće dalje od nas, ubio deset kokošaka. Onda naprimer, ode ujutru, pa ga nema do uveče do 11. Skoro smo ga našli kod nekog magacina, nedelja je bila, mi ga pitamo "gde si bio, gde si bio", a on ćuti. Kad ja malo bolje pogledam, a njemu džepovi puni patrona lovačkih. Ko zna gde ih je pokrao, verovatno od nekih lovaca, oni nedeljom idu u lov - rekao je vlasnik imanja o ovom dečaku.

OVO JE DEČAK (13) KOJI JE  IZMASAKRIRAO 12 JAGANJACA KOD VRŠCA! Sekirom im razbijao glave kao od šale! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

U selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj – dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru. 

Snimak ovog masakra se pojavio i na društvenim mrežama, a  podelio ga je vlasnik ovaca Predrag Tadić iz Markovca, koji je, kako Republika saznaje tokom razgovora sa njim, dečakovu porodicu primio da živi u njegovoj staroj kući.

Inače, reč je o dečaku iz razorene porodice. On je jedno od sedmoro dece, a majka ih je napustila kad se otac razboleo. Čovek je teško bolestan, preživeo je moždani udar. Brat dečaka je silovao rođenu maloletnu sestru i još za to robija.

Njegovog oca, njega i njegove tri sestre primio je kod sebe Predrag Tadić, čije je ovce dečak i masakrirao sekirom.

Tokom razgovora sa vlasnikom imanja, novinarka Republike je na kratko uspela da porazgovaramo i sa ocem deteta, koje je počinilo ovaj jeziv zločin. 

Kaže da ga supruga i ostavila kada se razboleo, ali ne samo njega, već i mališane.

- U šoku sam - uspeo je da izusti.

- Najgore je što nju deca ne zanimaju. Ona je rekla da zna da su kod nas oni na sigurnom, što i jeste istina, gledamo ih kao rod rođeni, a za majku neće ni da čuju - nadovezuje se vlasnik imanja Predrag Tadić.

Inače, dečak je pošto je sekirom ubio jagajce , u saradnji sa policijom i Centrom za socijalni rad u Pančevu, sproveden je u Klinički centar Vojvodine.

Kako je potvrđeno, ovaj jeziv slučaj prijavljen je policiji, a dečak će do daljnjeg biti na ispitivanjima.

- Pre jedno dva meseca je komšiji koji živi tri, četiri kuće dalje od nas, ubio deset kokošaka. Onda naprimer, ode ujutru, pa ga nema do uveče do 11. Skoro smo ga našli kod nekog magacina, nedelja je bila, mi ga pitamo "gde si bio, gde si bio",  a on ćuti. Kad ja malo bolje pogledam, a njemu džepovi puni patrona lovačkih. Ko zna gde ih je pokrao, verovatno od nekih lovaca, oni nedeljom idu u lov - rekao je vlasnik imanja o ovom dečaku, a koliko je bio problematičan i šta je sve radio pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rookie

14.03.2024 10:48

Strašno...Zatvoriti u duševnu bolnicu,inače su ljudi sledeći...

Neko iz mase

14.03.2024 11:05

Klasican primer psihopatije u ranoj fazi. Vezba da ubije coveka. Nemojte se iznenaditi kad poraste jos malo i napravi neko zlo.