ČOVEK TEŠKO BOLESTAN I U ŠOKU! Prva izjava oca dečaka koji je sekirom masakrirao 12 jaganjaca kod Vršca!

Autor:

Hronika

12.03.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaže da ga supruga ostavila kada se razboleo, ali ne samo njega, već i mališane.

ČOVEK TEŠKO BOLESTAN I U ŠOKU! Prva izjava oca dečaka koji je sekirom masakrirao 12 jaganjaca kod Vršca!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

U selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj – dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru. 

Snimak ovog masakra se pojavio i na društvenim mrežama, a  podelio ga je vlasnik ovaca P.redrag Tadić iz Markovca, koji je, kako Republika saznaje tokom razgovora sa njim, dečakovu porodicu primio da živi u njegovoj staroj kući.

On nam je ispričao da je dečak jedan od sedmoro dece porodice koja se raspala. On je dečaka, zajedno sa njegovim ocem i još tri sestre, primio na svoje imanje. Majka im se preudala.

Tokom razgovora sa vlasnikom imanja, na kratko smo uspeli da porazgovaramo i sa ocem deteta, koje je počinilo ovaj jeziv zločin. Inače, reč je o teško bolesnom čoveku, koji je preživeo moždani udar i u velikom šoku je posle svega što je njegov sin uradio.

Kaže da ga supruga i ostavila kada se razboleo, ali ne samo njega, već i mališane.

- U šoku sam - uspeo je da izusti.

- Najgore je što nju deca ne zanimaju. Ona je rekla da zna da su kod nas oni na sigurnom, što i jeste istina, gledamo ih kao rod rođeni, a za majku neće ni da čuju - nadovezuje se vlasnik imanja Predrag Tadić.

Inače, dečak je pošto je sekirom ubio jagajce , u saradnji sa policijom i Centrom za socijalni rad u Pančevu, sproveden je u Klinički centar Vojvodine.

Kako je potvrđeno, ovaj jeziv slučaj prijavljen je policiji, a dečak će do daljnjeg biti na ispitivanjima.

Celu ispovest vlasnika imanja pročitajte ovde.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kosta 2 u perspektivi

13.03.2024 10:17

U dva navrata je hladnokrvno iskasapio životinje. Prvo kokoške pa je prešao na veće, jaganjce. Ovde je potrebna psihijatrijska ekspertiza i dugotrajno posmatranje. Da ne izraste u K.K. Nr.2. Sigurno je gledao klanje živine i stoke. Obratiti pažnju!

xxx

13.03.2024 10:23

sreca da je pukao sada. dusica napacena, ko zna kakve traume nosi zbog majke. msm, zao mi je zivotinja ali to je sutra mogao biti neki covek. ovako ce dobiti neophodan psihijatrijski tretman. na vreme.. nadam se