BRAT DEČAKA, KOJI JE SEKIROM MASAKRIRAO STADO JAGANJACA KOD VRŠCA, POČINIO JEZIVU STVAR! Još na robiji! ZLA KOB PORODICE, OGLASIO SE I OTAC!

Autor:

Hronika

13.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak jedan od sedmoro dece porodice koja se raspala.

BRAT DEČAKA, KOJI JE SEKIROM MASAKRIRAO STADO JAGANJACA KOD VRŠCA, POČINIO JEZIVU STVAR!  Još na robiji! ZLA KOB PORODICE, OGLASIO SE I OTAC!

Foto: Shuterstock

U selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj – dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru. 

Snimak ovog masakra se pojavio i na društvenim mrežama, a  podelio ga je vlasnik ovaca Predrag Tadić iz Markovca, koji je, kako Republika saznaje tokom razgovora sa njim, dečakovu porodicu primio da živi u njegovoj staroj kući.

On nam je ispričao da je dečak jedan od sedmoro dece porodice koja se raspala. On je dečaka, zajedno sa njegovim ocem i još tri sestre, primio na svoje imanje. Majka im se preudala.

Međutim, ovo nije najgore što se ovoj porodici desilo. Najstariji sin od sedmoro dece, brat dečaka koji je ubio ovce, je pre nekoliko godina silovao sestru, zbog čega se l dalje nalazi u zatvoru.

U trenutku kada je silovao sestru, on je imao 21,22 godine, a ona je bila maloletna.

Tokom razgovora sa vlasnikom imanja, na kratko smo uspeli da porazgovaramo i sa ocem deteta, koje je počinilo ovaj jeziv zločin. Inače, reč je o teško bolesnom čoveku, koji je preživeo moždani udar i u velikom šoku je posle svega što je njegov sin uradio.

Kaže da ga supruga i ostavila kada se razboleo, ali ne samo njega, već i mališane.

- U šoku sam - uspeo je da izusti.

- Najgore je što nju deca ne zanimaju. Ona je rekla da zna da su kod nas oni na sigurnom, što i jeste istina, gledamo ih kao rod rođeni, a za majku neće ni da čuju - nadovezuje se vlasnik imanja Predrag Tadić.

Inače, dečak je pošto je sekirom ubio jagajce , u saradnji sa policijom i Centrom za socijalni rad u Pančevu, sproveden je u Klinički centar Vojvodine.

Kako je potvrđeno, ovaj jeziv slučaj prijavljen je policiji, a dečak će do daljnjeg biti na ispitivanjima.

Celu ispovest ćoveka kome je dečak ubio jaganjce pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

14.03.2024 09:05

Da ih gledate kao rodjene ne bi ovakav vapaj dete ispustilo! Sram bilo sve koji su ovo gledali i cutali!