"SVI U KOMŠILUKU ZNAJU ISTINU O NIKOLI, ALI JE KRIJU!" Sused ubice iz Novog Sada progovorio o do sada nepoznatim detaljima iz života monstruma

Autor: Adelarda Popović/Maja Bogavac

Hronika

12.03.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji o Nikolinom karakteru. Majstor iz ulice otkrio u kakvom je odnosu sa komšijom koji je ubio suprugu.

"SVI U KOMŠILUKU ZNAJU ISTINU O NIKOLI, ALI JE KRIJU!" Sused ubice iz Novog Sada progovorio o do sada nepoznatim detaljima iz života monstruma

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikola T. na svirep način ubio je sinoć svoju suprugu Gordanu T. u porodičnoj kući u naselju KlisaNovom Sadu, a onda pokušao da oduzme sebi život.

Do sada je u medijima izlazila priča naizgled para za primer. Komšije su redom tvrdile da su u stanju šoka i da je porodica delovala srećno, kao i sam Nikola. Za Gordanu i njega su imali samo reči hvale.

Nešto drugačije mišljenje o tragediji i paru ima majstor iz njihove ulice.

Foto: ST/Dragan Kadić

Zapečaćen ulaz u kuću

On je odlučio da progovori o svemu što se krije iza fasade Nikolinog lika i dela. Prema njegovim rečima, svi u komšiluku znaju istinu o Nikoli, ali je kriju iz različitih razloga.

Majstor je ispričao da je Nikola bio sklon veselju i okupljanju prijatelja kod sebe, bez obzira na to da li je to smetalo drugima. Međutim, ono što posebno izaziva pažnju jeste Nikolina prekomerna reakcija na sitne neprijatnosti, kako komšija navodi. Na primer, Nikola je zahtevao nadoknadu štete od čak 150 evra zbog ogrebotine na svom automobilu koju je navodno prouzrokovao bicikl majstorovog sina. Takođe, majstor je otkrio da je Nikola podnosio prijave kad god mu nešto nije odgovaralo, kao što je bio slučaj kada je majstor radio na vodovodu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dvorište

- Veselio se kad se njemu veseli i zvao prijatelje da roštiljaju i prave gozbe kod njega, a nije mario je l to nekome smeta. Meni je trazio 150 evra kao nadoknadu štete jer mu je moj sin biciklom ogrebao auto. Prijavljivao me je kad sam kopao za vodovod. Znamo svi da se svađao sa komšilukom kad god njemu nesto nije bilo po volji - rekao je majstor za Republiku.


Ovim tvrdnjama majstora, postavlja se pitanje da li je Nikolina prekomerna reakcija na svakodnevne situacije možda uzrok njegovih sukoba sa komšilukom? Očigledno je da postoji više dimenzija Nikolinog karaktera koje su sada javnosti postale poznate, a koje bacaju novo svetlo na njegovu ličnost i ponašanje.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading