KRIJU SE NA JEDNOJ OD OVE DVE LOKACIJE?! Policija ima dve sumnje u slučaju UBICA MMA borca - OVO SU NOVE INFORMACIJE!

Autor:

Hronika

12.03.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija apeluje na građane da se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o kretanju ili boravištu osumnjičenih.

KRIJU SE NA JEDNOJ OD OVE DVE LOKACIJE?! Policija ima dve sumnje u slučaju UBICA MMA borca - OVO SU NOVE INFORMACIJE!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP, Youtube MMA savez Srbije

Policija traga za osumnjičenima Markom Daničićem i Vasilijem Gačevićem, identifikovanim u vezi sa monstruoznim ubistvom. Iako su identifikovani, njihovo trenutno mesto boravka ostaje misterija. Prema informacijama, postoji sumnja da su osumnjičeni mogli da pobegnu prema Kosovu ili čak Kanadi, gde je Daničić ranije živeo i igrao fudbal, piše Kurir.

Ova nova informacija dodatno komplikuje potragu za njima.

Republika

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP

 

Nada porodice ubijenog MMA borca


Porodica ubijenog MMA borca izražava nadu da će osumnjičeni biti pronađeni i izvedeni pred lice pravde, bez obzira na to gde se trenutno nalaze. Uzimajući u obzir mogućnost da osumnjičeni imaju neku vrstu pomoći, porodica se oslanja na napore policije i javnost kako bi se ova situacija što pre rešila.

Poziv građanima

Policija apeluje na građane da se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o kretanju ili boravištu osumnjičenih. Navedeni su brojevi telefona na koje se mogu javiti, kao i poziv da kontaktiraju najbližu policijsku stanicu. Građani su pozvani da daju svoj doprinos u hvatanju osumnjičenih.

Iskustvo advokata Tome File

Poznati advokat Toma Fila ističe da je policija odmah identifikovala osumnjičene, te da je samo pitanje dana kada će biti uhapšeni. Prema njegovim rečima, osumnjičeni će se kriti samo onoliko koliko budu imali novca, a kontakt sa porodicom i prijateljima će biti ograničen. Fila ističe da osumnjičeni neće moći dugo ostati u bekstvu i da će morati izaći na videlo.

Foto: youtubee/printscreen/TV Studio B

Toma Fila


Novi obrt u potrazi za osumnjičenima za monstruozno ubistvo budi dodatnu pažnju javnosti i podstiče nadu da će pravda biti zadovoljena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading