UBISTVO MMA BORCA ISPLANIRALI DO SITNOG DETALJA! Srpska policija ubicama DIŠE ZA VRATOM - Veruje se da se kriju UPRAVO OVDE (FOTO)

Autor:

Hronika

11.03.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, sumnja se da se ubice nalaze u nekom štek stanu, a monstruozno ubistvo očigledno je bilo isplanirano do detalja, s obzirom na to na koji je način napadnut MMA borac.

UBISTVO MMA BORCA ISPLANIRALI DO SITNOG DETALJA! Srpska policija ubicama DIŠE ZA VRATOM - Veruje se da se kriju UPRAVO OVDE (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP, Youtube MMA savez Srbije

Već više od dve nedelje nema ni traga ni glasa od ubica Marka Daničića (23) i Vasilija Gačevića (23), koji su monstruozno ubili Stefana Savića i nastavili svoj put to veče kao da se ništa nije dogodilo.

Srpska policija već danima traga za njima, a takođe na građane se apeluje da prijave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Stefanovim ubicama. Prema informacijama, reklo bi se da im je policija za petama, pogotovo što je prema nezvaničnim informacija, pre nekoliko dana pronađena krvava odeća u jednom stanu kod Đerma, policija je odeću poslala na veštačenje, i sada se čekaju novi rezultati istrage.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dorćoleta

 

Naime, sumnja se da se ubice nalaze u nekom štek stanu, a monstruozno ubistvo očigledno je bilo isplanirano do detalja, s obzirom na to na koji je način napadnut MMA borac.

Podsetimo, kako je Republika pisala, ubice su u noći ubistva vodili računa kojim ulicama prolaze, kako bi izbegle kamere. Takođe, sa sobom nisu nosili telefone, kako policija ne bi mogla da ih locira. 

RANIJI KONFLIKT

Takođe se navodi da problem između njih datira još od pre dve godine kada su isti momci napali Stefanovog druga, a srpski reprezentativac je tada pritrčao u pomoć i jednom od njih slomio vilicu.

Savić je sahranjen 27. februara u Boleču, kada je prisustvovalo više od hiljadu ljudi, između ostalog, i bokseri iz svih krajeva Srbije koji su Stefana voleli kao prijatelja i poštovali kao borca.

Republika

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP

 

 

Majka Vasilija Gačevića (23), koji je sa Markom Daničićem (23), osumnjičen za ubistvo Stefana Savića (23), MMA Borca i osvajača bronzane medalje na svetskom prvenstvu u tom sportu, izjavila je saučešće ocu ubijenog mladića.

- Ona je nazvala Stefanovog oca Nenada i rekla mu da joj je žao što je njen sin uradio. Ujedno ga je molila da se neko ne sveti njenim dvema ćerkama. Stefanov otac je prihvatio saučešće i rekao Gačevićevoj majci da se ne plaši, jer su oni nisu porodica koja bi nekom naudila. Ne smatra da je majka kriva za zločin svog sina - otkriva izvor. On navodi da su Gačević i Daničić, u noći između 24. i 25. februara ušli u klub na Dorćolu, ali i da je u ubistvo upleteno više osoba.

Foto: MMA savez Srbije, MUP Srbije

 

 

- Kada su ušli, rekli su Stefanu: "Pi*ko, šta ćemo sad?!", a on im je odgovorio: "Ja nisam voljan da se bijem, predajem se". I oni su onda krenuli noževima na njega - kaže sagovornik blizak istrazi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading