NA GROBU UBICE IZ NOVOG SADA POJAVILA SE MISTERIOZNA ŽENA! Na groblje došla ruku pod ruku sa LAVOVIM DEDOM! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.03.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sramote Lavovi roditelji se nisu pojavili ni na sahrani sina.

NA GROBU UBICE IZ NOVOG SADA POJAVILA SE MISTERIOZNA ŽENA! Na groblje došla ruku pod ruku sa LAVOVIM DEDOM! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Juče je na Novom Groblju u Beogradu sahranjen Lav Petrović Suvajdžić (25), dok je, pre četiri dana, njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), zajedno sa decom sahranjena u Bačkom Petrovcu. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić,Facebook,Privatna arhiva

 

 

Podsetimo,kako je Republika već pisala, Matina je sahranjena pod devojačkim prezimenom, dok je Lav sahranjen sa jednim. 

Ekipa Republike je juče prisustvovala sahrani, gde se od porodice i prijatelja ubice Lava nije niko pojavio. On je, podsetimo, sahranjen bez sveštenika i crkvenih običaja, budući da je u pitanju ubica. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Grobno mesto

 

Na grobu nije bilo imena, već samo obeležje parcele. 

Jedina osoba koja je primećena na groblju, jeste njegov deda koji je jedva govorio za naš portal. 

Roditelji su mu u lošem stanju, ne mogu od sramote da hodaju - kazao je deda i dodao da oni nisu ni znali da je Lav bio u sekti i da su u potpunom šoku nakon te informacije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Deda

 

Naša reporterka je i danas posetila Novo Groblje, gde je ponovo zatekla dedu ubice.On je bio u društvu starije žene, za koju se veruje da je njegova supruga, odnosno, ubicina baka. 

Na grobu nije bilo ničega. Stajala je samo jedna metla, koju su pretpostavlja se pogrebnici koristili prilikom spuštanja kovčega u raku. 

Foto: Republika.rs

 

KOBNI DAN

Naime, roditelji su dečake (stare jednu i 3 godine) najverovatnije otrovali otrovom za korov u kući koju su iznajmljivali u Petrovaradinu, a potom skočili sa sedamnaestospratnice u naselju Liman 2.

Dosadašnje informacije ukazuju na to da je otac, Lav Petrović Suvajdžić, otrovao decu, kao i da je on uveo Martinu u sektu i bio opsednut ritualima i kultovima.

PRIJATELJICE PRIMETILE DA JE MARTINA BILA ČUDNA

- Ta devojka je iz mog sela. Upoznala je tog dečka i odrekla se roditelja, nije u kontaktu sa roditeljima već 4 godine - napisala je pre nekoliko dana na društvenim mrežama poznanica majke samoubice.

- Bila je normalna dok nije upoznala tog dečka. Upoznala ga je na fakultetu i kad je napunila 18 godina i otišla od roditelja sa njim - dodala je ona.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

 

 

Sektaški simboli u kući

Podsećanja radi, meštani Bačkog Petrovca, odakle je Martina rodom, govorili su i da je ona bila vesela devojka koja je bila privržena porodici, ali se promenila nakon što je upoznala Lava.

Policija je u kući gde su pronađena tela dečaka na zidovima pronašla egipatske simbole zagrobnog života, a navodno su i zidovi bili obojeni u crno. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Prijatelj Lava Petrovića Suvajdžića rekao je za naš medij da mu je pominjao sektu "Devet krugova satane", kao i da je bio član i da ga "ona čuva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (9)

Loading
Misljenje

10.03.2024 15:03

Sinu ne biti na sahrani, kakav god da je odnos bio, kakav god da je bio sin, za mene je potpuno nepojmljivo.

Odgovori 38 20
Ertertert

10.03.2024 16:19

Otac je ubica, a majka nije? A zajedno ih otrovali. Otac je sektas, a majka nije? Otac sahranjen bez iceha, a majka uz svestenika??????? Kakava je ovo sprdnja sa necijim zivotima?????

Odgovori 81 12
Mikica

11.03.2024 12:54

@Ertertert - Majka dece je Slovakinja, a Slovaci u Bačkom Petrovcu su protestanti (evangelisti). Zbog toga je na njenoj sahrani bio sveštenik.

Svašta

10.03.2024 18:02

Njoj vidimo lice, kao i lica rodbine na sahrani, a ubicu jok, čak mu je i deda zamagljen. Zašto? Osim toga, objavljena je i ženina "devojačka" adresa, kao i dosadašnja. O čemu se ovde radi? Ko koga toliko štiti i zašto?

Odgovori 58 8