"ZAR NA DECU DA DIŽETE RUKU?!" Lavov deda ZAKUKAO na grobu za praunucima, KUNE SEKTE koje su ih odvukle U SMRT!

Autor:

Hronika

09.03.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna ispovest dede sektaša-ubice nikog ne ostavlja ravnodušnim.

"ZAR NA DECU DA DIŽETE RUKU?!" Lavov deda ZAKUKAO na grobu za praunucima, KUNE SEKTE koje su ih odvukle U SMRT!

Foto: ST/Nemanja Pančić,Facebook,Privatna arhiva

Danas je na Novom groblju u Beogradu obavljen pogreb Lavu Petroviću Suvajdžiću (25). Poslednji ispraćaj oca-monstruma organizovala je porodica koja je juče preuzela njegovo telo iz novosadske mrtvačnice.

Na njegovom pogrebu danas se niko nije pojavio, osim njegovog dede, koji je za Republiku rekao da su mu roditelji stari i šokirani onim što se desilo.

- Ne mogu da stojim ovde, nemojte me ništa pitati! Kako je mogao to da uradi… Razumite moju tugu... Roditelji ne mogu da mu pojme, nisu ga tako vaspitali.. Ko zna kako su mu isprali mozak! Sve te sekte, sve to treba streljati! Zar na decu da dižu ruku - izjavio e deda besan i utučen za Republiku.

On je našim reporterima ranije rekao i da su Lavovi roditelji poreklom iz Vranja, kao i da sada žive u Novom Sadu.

Roditelji su mu u lošem stanju, ne mogu od sramote da hodaju - kazao je deda.

 

 

Takođe, saznali smo i da su roditelji žurili da ga sahrane što pre, a spekuliše se i da su želeli da danas izbegnu novinarske ekipe na groblju.

Inače, pretpostavlja se da su otac i majka koji su ubili decu, pa skočili sa zgrade, bili pripadnici sekte "Devet krugova satane", a to su potvrdili i meštani Bačkog Petrovca.

Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je jedna žena srednjih godina, ali je odbila dublji razgovor na tu temu i uplakana otišla iz kapele tokom sahrane Martine i dece.

Reporteri Republike saznali su da su se Martina i Lav venčali u Novom Sadu, ali da porodice, prvo njegova, pa posle njena nisu prihvatili njihov izbor partnera. Inače su obe porodice ozlojeđene zbog života koji su vodili i Martina i Lav.

Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading