OTAC SEKTAŠ I UBICA SAHRANJEN! Lava Petrovića Suvajdžića samo spustili u raku- nikoga nije bilo na sahrani! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.03.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova supruga i deca sahranjeni su pre tri dana.

OTAC SEKTAŠ I UBICA SAHRANJEN! Lava Petrovića Suvajdžića samo spustili u raku- nikoga nije bilo na sahrani! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Lav Petrović Suvajdžić (25) biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu nakon što je prošle subote skočio sa najviše zgrade u Novom Sadu.

On i njegova supruga Martina, veruje se, prethodnu su ubili svoju decu otrovom za korov.

Inače, on je danas sahranjen u Beogradu, bez porodice i prijatelja, a radnici su ga samo spustili u raku i pokopali.

Podsećamo, Martina Petrović Suvajdžić i deca Ehos i Aros sahranjeni su pre tri dana na groblju u Bačkom Petrovcu, a telo Lava Petrovića Suvajdžića dugo niko nije preuzimao. I vreme sahrane je držano u tajnosti.

Inače, pretpostavlja se da su otac i majka koji su ubili decu, pa skočili sa zgrade, bili pripadnici sekte "Devet krugova satane", a to su potvrdili i meštani Bačkog Petrovca.

Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je jedna žena srednjih godina, ali je odbila dublji razgovor na tu temu i uplakana otišla iz kapele tokom sahrane Martine i dece.

Reporteri Republike saznali su da su se Martina i Lav venčali u Novom Sadu, ali da porodice, prvo njegova, pa posle njena nisu prihvatili njihov izbor partnera. Inače su obe porodice ozlojeđene zbog života koji su vodili i Martina i Lav.

Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading