SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD UŠĆA: Oboreni motociklista zadobio povrede!

Autor:

Hronika

08.03.2024

15:57 >> 18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda kod TC "Ušće" na Novom Beogradu.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD UŠĆA: Oboreni motociklista zadobio povrede!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

U blizini Tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao motociklista. Prema izjavama očevidaca, motociklista je oboren u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u popodnevnim časovima.

Motociklista odbio odlazak u Urgentni centar

Iako su nakon nezgode intervenisali hitna pomoć i policija, motociklista je odbio da bude prevezen u Urgentni centar. Prema informacijama koje imamo, motociklista je odlučio da ne ode u Urgentni centar jer nije zadobio teže povrede.
 

Podsetimo, 02.03.2024.  se u Kaću dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je tragično nastradao Dušan S. (27) nakon što ga je devojka pod uticajem alkohola udarila svojim vozilom.


Zadržavanje i saslušanje

Prema informacijama iz PU Novi Sad, devojci je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti saslušana povodom ovog tragičnog događaja. Prema rezultatima testiranja, utvrđeno je da je imala više od jednog promila alkohola u krvi u trenutku nesreće.

Hronologija događaja

Prema policijskim izveštajima, devojka se vraćala kući iz lokalne kafane i skretala je ka svojoj kući u glavnoj ulici kada je nesrećnom Dušanu, koji je bio na motoru Yamaha R1, presekla putanju. Nesrećni mladić zadobio je strahovite povrede od kojih je preminuo istog jutra u Kliničkom centru Vojvodine.

Celu vest možete prošitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading