UHAPŠEN SRBIN (45) U SALCBURGU POSLE PET MESECI BEKSTVA: Pokosio ženu biciklom i ostavio je u lokvi krvi!

Autor:

Hronika

07.03.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena pronađena je bez svesti sa vidljivom povredom glave.

UHAPŠEN SRBIN (45) U SALCBURGU POSLE PET MESECI BEKSTVA: Pokosio ženu biciklom i ostavio je u lokvi krvi!

Foto: Shuttesrtock

policija

U Austriji je nedavno uhapšen 45-godišnji srpski državljanin pod sumnjom da je u septembru prošle godine pregazio ženu dok je vozio bicikl duž keja reke Salzah u Salcburgu. Nesrećna žena (32) pronađena je teško povređena u naselju Halajn bez svesti i sa vidljivom povredom glave. Hitno je prebačena u bolnicu gde su lekari utvrdili tešku povredu mozga i frakturu lobanje, zbog čega je bila životno ugrožena.

Identifikacija osumnjičenog

Povređivanje žene je dugo ostalo misterija sve dok DNK analizom nije identifikovan 45-godišnji muškarac poreklom iz Srbije. Austrijska policija je tokom rutinske kontrole privela srpskog državljanina koji je ilegalno boravio u Austriji, a tokom procesa deportacije uzet mu je DNK kako bi bio identifikovan. DNK osumnjičenog pronađen je na odeći povređene žene, što je bio ključni dokaz u istragi.


Neobičan slučaj i bicikl crvene boje

Detalji slučaja ostavljaju mnoga pitanja bez odgovora. Prema izveštajima austrijskih medija, Srbin je vozio crveni bicikl duž reke kada je, iz nepoznatih razloga, pregazio ženu. Nakon incidenta, osumnjičeni je pobegao sa mesta nesreće, ostavljajući ženu u lokvi krvi. Iako se nalazi u pritvoru, istražitelji i dalje pokušavaju da saznaju motive i okolnosti ovog neobičnog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading