MONSTRUM OSUĐEN NA 18 GODINA: Goran zverski ubio suprugu nakon svađe, pa rekao da se ne seća ubistva!

Autor:

Hronika

07.03.2024

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su čule svađu u stanu bračnog para.

MONSTRUM OSUĐEN NA 18 GODINA: Goran zverski ubio suprugu nakon svađe, pa rekao da se ne seća ubistva!

Foto: Facebook

Goran S. iz Srbije osuđen je na 18 godina zatvora zbog ubistva supruge Snežane sa kojom je bio u braku 29 godina. Ovaj tragični događaj koji se desio u Lucernu potresa javnost i ostavlja pitanja o motivima i okolnostima ovog zločina.

Iskaz optuženog: "Ne sećam se ubistva, ali me je provocirala"

Tokom suđenja, Goran je izneo tvrdnje da ga je supruga provocirala i fizički napala pre zločina, ali istovremeno tvrdi da se samog ubistva ne seća. Ova tvrdnja ostavlja prostor za spekulacije o tome šta se tačno dogodilo u njihovom domu tog kobnog dana.

- Provocirala me je, da bi onda pozvala policiju- rekao je Goran.

Detalji zločina

Ubistvo je izazvalo pažnju i zbog okolnosti koje su prethodile samom činu. Komšije su čule svađu u stanu bračnog para, a nakon toga je usledila tišina pre nego što su se začule sirene koje su signalizirale strašan događaj. Policija je zatekla ženu sa teškim povredama i njenog supruga koji je odmah uhapšen.

Optužbe i poricanje: svađa oko razvoda i novca

U optužnici se kao razlog za ubistvo navode svađa oko razvoda i novca, dok je Goran tvrdio da nije pristao na razvod kada mu je žena to zatražila. Ovo otvara pitanje dinamike njihovog odnosa i eventualnih tenzija koje su dovele do tragičnog ishoda.

Ostavljeni sin i dve ćerke

Ovaj događaj je ostavio dubok trag, posebno zbog činjenice da iza ubijene Snežane ostaju troje dece: dve ćerke i sin. Porodica će morati da se nosi sa traumatičnim gubitkom, dok će Goran morati da odgovara za svoje postupke pred zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading