FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Automobil završio na boku u centru Beograda! Vatrogasci seku vozilo da izvuku vozača! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.03.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevrtanje automobila u centru Beograda

FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Automobil završio na boku u centru Beograda! Vatrogasci seku vozilo da izvuku vozača! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić


Na uglu Svetogorske i Vlajkovićeve ulice svedoci su zabeležili trenutak kada je automobil završio na boku nakon nesreće, stvarajući haos u saobraćaju i izazivajući brigu za učesnike u nesreći.

Nesreća koja je izazvala zastoj

Nesreća se dogodila u samom centru grada, na mestu gde se saobraćaj često intenzivira, što je dodatno otežalo situaciju. Fotografije sa lica mesta prikazuju dramatičan prizor prevrnutog vozila, dok su prolaznici i vozači zastajali kako bi pružili pomoć ili saznali više informacija.

Očevidac sa lica mesta rekaqo je za naš portal da je vozač vozio kao da je pijan, ali to će ustanoviti policija.


Reakcija hitnih službi

Na licu mesta su odmah stigle ekipe Hitne pomoći i vatrogasci, spremne da reaguju i pruže neophodnu pomoć. Vatrogasci su morali da intervenišu sekući vozilo kako bi izvukli učesnike nesreće, dok su medicinski timovi pružali hitnu medicinsku pomoć.

Uviđaj i obustava saobraćaja

Policija je brzo reagovala i započela uviđaj kako bi utvrdila uzrok nesreće i sprovela neophodne mere. U međuvremenu, saobraćaj u Svetogorskoj i Vlajkovićevoj ulici je bio obustavljen, izazivajući dodatne probleme vozačima i pešacima u centru grada.

Zabrinutost za učesnike nesreće

U ovom trenutku, javnost je u iščekivanju informacija o stanju učesnika nesreće. Nije poznato koliko osoba je bilo u vozilu i kakve povrede su eventualno zadobili. Ova neizvesnost dodatno je uznemirila ljude koji prate ovaj događaj.


Prevrtanje automobila u centru Beograda je podstaklo diskusiju o bezbednosti u saobraćaju i brzoj reakciji službi u vanrednim situacijama. Nadamo se da će učesnici nesreće biti bezbedni i da će uzrok ovog događaja biti brzo utvrđen kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading