KOSTA DIVLJA U BOLNICI, TRAŽI DA IDE NAPOLJE! Gledao kroz prozor decu kako igraju fudbal, pa poželeo ovo!

Autor:

Hronika

18.02.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica ne prestaje da ima raznorazne zahteve i prohteve u bolnici.

KOSTA DIVLJA U BOLNICI, TRAŽI DA IDE NAPOLJE! Gledao kroz prozor decu kako igraju fudbal, pa poželeo ovo!

Foto: Republika.rs, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica na klinici

Kosta Kecmanović (14), koji je 3.maja prošle godine ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. I nalazi se pod najstrožim merama bezbednosti, i zabranjeno mu je kretanje van bolničke sobe.

Kako Republika nezvanično saznaje, dečak poslednjih dana zahteva od zaposlenih da ga puste napolje.

- Prvo je tražio da ide u šetnje po dvorištu ustanove, koja je njemu strogo zabranjena. Prvo zbog pokušaja bekstva, ali i zbog opasnosti da će povrediti zaposlene i sve koji mu se nađu na putu. Kroz prozor sa rešetkama je video decu kako igraju fudbal, pa je onda tražio da ga puste da šutira loptu, ne odustaje od te sulude ideje i tvrdi da ima pravo da izađe iz sobe - navodi nezvanično izvor.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Inače je poznato da je Kecmanović voleo da gleda i igra fudbal, te je često sa drugovima i ocem Vladimirom Kecmanovićem koji je trenutno u pritvoru, išao na utakmice.

Podsetimo, protiv roditelja Koste Kecmanovića, Vladimira i Miljane se vodi parnični postupak, kao i njihovog maloletnog sina. Ovaj postupak je pokrenut po tužbi porodice ubijene devojčice Adriane Dukić, koja je bila u istom odeljenju sa dečakom koji je izvršio zločin.

Takođe, paralelno sa ovim postupkom, održavaju se još dva parnična suđenja. U drugom postupku, tužbu su podneli ukupno 27 članova porodica ostale ubijene dece, kao i čuvara škole Dragana.

Parnični postupak porodice Dukić je odvojen od ostalih, s obzirom na to da su oni prvi podneli predlog za određivanje privremene mere. U odnosu na njihov zahtev, doneto je rešenje zabrane otuđenja imovine Miljane Kecmanović, što ih je zakonski obavezalo da u roku od 30 dana podnesu tužbu. Ova tehnička procedura rezultirala je odvojenim suđenjem.

Važno je napomenuti da je jedan od tuženih i sam maloletni dečak, iako je to neobično u parničnom postupku. Međutim, u krivičnom postupku, on nije tužen jer u trenutku izvršenja krivičnog dela nije imao 14 godina i nije krivično odgovoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (23)

Loading
Igor

18.02.2024 19:09

Pa u čemu je problem što želi da izađe napolje da trči ili šutira loptu? Šta je tu nenormalno? Bilo mi nenormalno da neće. Kosta je mogao da bude likvidiran 3.5. 2023 dok je bio sa oružjem. E sad kad već nije, on ulazi u zakoniti i pravni državni sistem. A stvari stoje tako, da nije ni zatvorenik ni osuđenik. Već mogući duševno poremećen i oboleo pacijent na ispitivanju i lečenju. Pa svi psihijatri preporučuju fizičke aktivnosti za mentalne bolesnike. Pa zašto postoje razne okupacine i radne terapije u Domovima za duševno obolela lica. Pa kad sam pacijent želi da se nečim bavi, to lekari treba da podrže i podržavaju u redovnim prilikama. Ovde je problem što svi intuitivno očekuju neku kaznu za njegove zločine. Ali kazne nema, nego je samo dozvoljeno lečenje.

Odgovori 36 13
Alex

18.02.2024 19:55

@Igor - Meni nije jasno da li vi koji pisete takve komentare u kojima ga nesto sazaljevate i podrzavate uopste mozete da obradite tu informaciju da je masakrirao 9 ucenika i radnika obezbedjenja? Izivljavao se nad bespomocnom decom, masakrirao im mala i krhka tela pucavsi po 15 puta u neke devojcice! Pa na sta je licilo to unakazeno telo nevinog andjela kad telo odraslog coveka izgleda neprepoznatljivo nakon 5 metaka! Prosto neverovatno da postoje ljudi koji napisu da je normalno sto on zeli da igra fudbal?? Samo po sebi to sto nakon nevidjenog masakra on nema trunku grize savesti nego bi da igra fudbal je teska patoogija.

Odgovori 22 14
Moca

18.02.2024 20:52

@Alex - Moze, moze u setnju sa decom koju je pobio! A mozda i to ne moze posto ce on u Pakao pa tamo da seta

Odgovori 15 8
Igor

18.02.2024 21:09

@Alex - Pa zato je na ispitivanju i lečenju, ako je teška patologija kao što kažete, pa da nije mentalno poremećen ne bi to ni uradio niti bi se našao tu gde je sad. Problem je koje su metode valjene za lečenje poremećenog deteta a da nisu osvetničke zbog zločina.

Odgovori 15 9