OVO JE STEVAN KOG JE UBIO VOZ! Objavio fotografiju sa pruge i poginuo: Lepo je izduvati sebe! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.02.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevan S. izgubio je život na pruzi Niš - Svrljig.

OVO JE STEVAN KOG JE UBIO VOZ! Objavio fotografiju sa pruge i poginuo: Lepo je izduvati sebe! (FOTO)

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Juče se dogodila stravična nesreća kada je Stevana S. (33) ubio voz koji je saobraćao od Niša do Zaječara. Njegovu porodicu i prijatelje je sve šokirala i slomila vest o tragediji.

- Obdukcija je u toku, ne znamo još ništa, tuga je prevelika da ode ovako, mnogo je teško, dečko je bio mlad i zdrav - rekao je izvor blizak porodici za Kurir.

Stevan je inače pre nesreće podelio na društvenim mrežama fotografiju sa pruge.

- Lepo je izduvati sebe. Teren izuzetno težak za hod i akrobacije. Ali odavde do Jasenovika i nazad - napisao je on.
 

 

 

- Šta reći, a suzu ne pustiti kada nastrada mlad čovek, brat, drug, prijatelj... Stevo, otišao si tamo gde najbolji pre vremena odlaze, zašto? Ni ti sam ne bi znao reći. Tuga i bol se ne mogu opisati kolika je u svima nama koji te znamo i koji su te poznavali. Čuli smo se kratko pre tvog stradanja kolega moj dragi... neka te anđeli nebeski sada paze gore gde ćemo svi nekada otići. Večna ti slava - jedan je od komentara Stefanovog bliskog prijatelja.

Podsetimo, nesreća se dogodila pruzi Niš - Svrljig, u kojoj je život izgubio tridesettrogodišnji Stevan S. iz niškog naselja Gornja Vrežina. Od siline udarca poginuo je na licu mesta.

Ova nesreća je podsetnik na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreznog ponašanja u blizini pruga. Apeli za pojačanu opreznost su upućeni svim učesnicima u saobraćaju, kako bi se smanjio rizik od sličnih tragičnih događaja u budućnosti.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading