KOSTI KECMANOVIĆU DODELJEN STARATELJ! Dečak-ubica kao svedok u sukobu interesa sa roditeljima!

Autor:

Hronika

14.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečaku-ubici iz '''Ribnikara'' dodeljen je poseban staratelj.

KOSTI KECMANOVIĆU DODELJEN STARATELJ! Dečak-ubica kao svedok u sukobu interesa sa roditeljima!

Foto: pixabay.com, Tanjug/O. TOSKIĆ,Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Suđenje Kecmanovićima

Porodica Adriane Dukić, devojčice koju je usmrtio dečak ubica u OŠ "Vladislav Ribnikar", a koja je prva podnela privatnu tužbu protiv roditelja masovnog ubice, saslušana je danas u Višem sudu u Beogradu na novom suđenju u parničnom postupku koji je pokrenut protiv Kecmanovića. U odnosu na ovu porodicu, postupak je odvojen od drugih porodica žrtava koji je počeo krajem prošle godine.

Advokatica porodice Dukić Snežana Dunjić je tražila da državni organi dostave sudu zašto Vladimir Kecmanović nije služio vojsku, a imao je dozvolu za oružje.

- Tražimo da se dostavi i medicinska dokumentacija na osnovu koje je Vladimir Kecmanović dobio dozvolu za držanje oružja i u koju svrhu - rekla je Dunjić.

Takođe, ona je istakla pitanje starateljstva nad Kostom Kecmanovićem, sa pitanjem da li su Vladimir Kecmanović i Miljana Kecmanović sposobni da i dalje imaju starateljstvo nad sinom monstrumom.

Sa druge strane, advokat Kecmanovića je rekla da roditelji i dalje vrše funkciju staratelja nad Kostom i da i dalje daju saglasnost za njegov boravak u bolnici.

Ipak, kako Republika saznaje, u krivičnom postupku koji se vodi protiv Kostinih roditelja u Višem sudu u Beogradu, postavljen je kolizioni staratelj. 

Kolizioni staratelj se postavlja, kada se sumnja da bi u nekom sudskom sporu mogao da postoji sukob interesa između štićenika i njegovog zakonskog staratelja. U ovom slučaju postoji sumnja da bi moglo doći do sukoba interesa Koste kao svedoka i njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović.

Kosti Kecmanoviću je kao kolizioni staratelj postavljen Centar za socijalni rad, prenose Novosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
What

14.02.2024 22:49

Zasto isticete ime ovom dečaka ubice, zar nije more appropriate “dečak UBICA”. Naslov vam je pogešan!!!

Odgovori 6 10
Tanja

14.02.2024 23:43

Bravo za advokatica Dunjić. Radite sve sto je potrebno da najmlađi masovni ubica na svetu i roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu ne budu izvan zakona i da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 12 7
Che

15.02.2024 00:07

Dodelite mu i nobelovu nagradu...sramota!!!

Milutin

16.02.2024 14:59

@Che - 9 meseci je prošlo, a rešenja još nema! Ova zemlja je postala previše birokratska, postoje i šanse da do presude dođe tek za godinu ili dve (makar ja tako mislim), cvećari na grobljima su do tada nažalost najviše profitirali i zbog inflacije i zbog tragedija! Pitam se, šta će biti kap koja će preliti čašu, da bi raspad sistema bio konačan.