OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO U KOVINU: Na nesrećnog čoveka se obrušila zemlja, njegov kolega još uvek u teškom stanju (FOTO)

Autor:

Hronika

13.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je odmah reagovala, ali nažalost, za Ranka nije bilo spasa.

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO U KOVINU: Na nesrećnog čoveka se obrušila zemlja, njegov kolega još uvek u teškom stanju (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

U nedelju popodne, na gradilištu gradskog kupališta "Šljunkara" u Kovinu, dogodila se tragična nesreća koja je rezultirala smrću Ranka Jaćimovića (38) iz Kačareva, dok je njegov kolega Igor P. iz Vranja teško povređen.

Prema izvoru koji je bio upućen u slučaj, dvojica radnika su se nalazila u delu gde se iskopavao bazen kada se pesak neočekivano obrušio na njih, zatrpavši ih. Hitna pomoć je odmah reagovala, ali nažalost, za Jaćimovića nije bilo spasa. Igor P. je prevezen u Urgentni centar u Beogradu zbog ozbiljnosti povreda.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Ranko Jaćimović

 

- Za sada nije poznato kako je zapravo došlo do nesreće, ono što je do sada utvrdila istraga jeste, da su dvojica radnika bili u delu gde se iskopava bazen i da se u jednom trenutku na njih obrušio pesak i zatrpao ih. Naime, istraga će utvrditi da li se pesak slučajno obrušio ili je došlo do neke greške ili ljudskog faktora, pa se velika količina peska obrušila - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Kolege koje su bile u tom delu gradilišta sa njima uspele su nekako da pomognu Igoru P. dok je nažalost za Jaćimovića bilo kasno. Uznemireni i u šoku ostali radnici odmah su pozvali Hitnu pomoć, policiju i o svemu obevestili svoje nadležne.

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je preuzelo istragu, a dežurni tužilac je zajedno sa pripadnicima MUP-a i odgovornim osobama za zaštitu na radu bio na mestu nesreće. Detaljan uviđaj je obavljen kako bi se utvrdilo šta je tačno dovelo do ove tragedije sa smrtnim ishodom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mesto nesreće u Kovinu

Nakon nesreće, porodica pokojnog Ranka Jaćimovića je neutešna. Njegova supruga je objavila njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, gde su joj prijatelji i poznanici izjavljivali saučešće. Komšije su istakle da je Ranko bio vredan, pošten i voljen domaćin u svom mestu. On je ostavio iza sebe suprugu, brata blizanca, još dva starija brata i majku, nakon što je pre dve godine izgubio oca u saobraćajnoj nesreći.

- Kumice, primi moje iskreno saučešće. Velika tuga i bol za tebe i porodicu. Počivaj u miru rođo. Voljeni nikad ne umiru, već zauvek žive u srcima svojih najmilijih - piše u broijnim komentarima:

- Draga, primi moje iskreno saučešće i budi jaka za sve što dolazi.

Komšije za Kurir kažu da je Ranko bio vredan, pošten i voljen domaćin u njihovom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading