PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE U KOVINU: Ovde se dogodila jeziva tragedija gde je jedan radnik izgubio život (FOTO)

Autor:

Hronika

12.02.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode u policiji, poginuo je muškarac star 38 godina, dok je njegov kolega, star 44 godine, teže povređen.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE U KOVINU: Ovde se dogodila jeziva tragedija gde je jedan radnik izgubio život (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas nešto posle 16 časova, na gradilištu bazena u Kovinu, došlo je do tragičnog događaja. Zemlja se obrušila, što je rezultiralo smrću J.R., dok je P.I. zadobio povrede neutvrđenog stepena i prevezen je u Opštu bolnicu u Pančevu. 

Radovi na izgradnji bazena u Kovinu započeti su pre nekoliko nedelja, a lokalno stanovništvo je sa strepnjom iščekivalo završetak ovog projekta. Izgradnja bazena je bila značajan događaj za zajednicu, s obzirom na to da je nedostatak javnih bazena bio primetan u ovom delu grada.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mesto nesreće

Kako navode u policiji, poginuo je muškarac star 38 godina, dok je njegov kolega, star 44 godine, teže povređen.

Uviđaj je u toku.

Osim policije na licu mesta je i tužilac iz OJT Smederevo, a očekuje se i dolazak ispektora zaštite na radu, navode iz pančevačke policije.

Nadležni organi su odmah reagovali na ovu tragediju, pružajući prvu pomoć povređenima i preduzimajući mere kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do obrušavanja zemlje. Policija je obavila uviđaj na mestu događaja, dok su predstavnici lokalne samouprave izrazili saučešće porodicama nastradalih i obećali da će sprovesti temeljnu istragu kako bi se utvrdila odgovornost za ovaj tragični događaj.


Ovaj događaj pokrenuo je pitanje bezbednosti na gradilištima i potrebu za strožijim merama kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti. Očekuje se da će nadležni organi preduzeti dodatne korake kako bi se osiguralo da se ovakvi incidenti ne ponove, kako u Kovinu, tako i u drugim gradovima širom zemlje.

Tragedija koja se dogodila prilikom izgradnje bazena u Kovinu ostavila je dubok trag u lokalnoj zajednici. Nadležni organi su preduzeli mere kako bi se utvrdile okolnosti ovog događaja i preduzele preventivne mere kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti. Građani Kovina su u šoku zbog ovog događaja i nadaju se da će odgovorne osobe preuzeti odgovornost za ovu tragičnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading