POTEGAO PIŠTOLJ NA DRUGARA, PA MU NANEO TEŠKE TELESNE POVREDE- Osumnjičenom oduzet manji arsenal oružja

Autor: M.B.

Hronika

13.02.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljenu proizvodnju oružja.

POTEGAO PIŠTOLJ NA DRUGARA, PA MU NANEO TEŠKE TELESNE POVREDE-  Osumnjičenom oduzet manji arsenal oružja

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji izvršili su hapšenje Đ. D. (62) zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prema informacijama iz MUP-a, Đ. D. je uhapšen nakon detaljne istrage koja je sprovedena u saradnji sa nadležnim organima. Osumnjičeni se sumnjiči da je bio u posedu ilegalnog oružja i eksplozivnih materija, čime je ugrozio sigurnost i mir građana.
 

- Kako se sumnja on je, prilikom jedne proslave, više puta izlazio iz kuće i pucao iz startnog pištolja. Potom je, kako se sumnja, taj pištolj uperio u četrdesetogodišnjeg muškarca i povukao obarač, a kada pištolj nije opalio, udario ga je dva puta u glavu i naneo mu teške telesne povrede, koje je konstatovao dežurni lekar - piše u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Priveden osumnjičeni sa pištoljem i velikom količinom municije.


Policija je danas uhapsila osumnjičenog muškarca nakon što je pronađen u posedu pištolja sa okvirom i čak 33 metka. Ova dramatična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i postavlja pitanje o bezbednosti građana u našem gradu.

- Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici Đ. D. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu - navodi se u saopštenju.

Bezbednost građana treba da bude prioritet, a događaji poput ovog podsećaju nas da je neophodno jačati mere kontrole oružja i sprečavanja ilegalnog posedovanja oružja i municije. Samo zajedničkim naporima društva i nadležnih organa možemo osigurati sigurnije okruženje za sve nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading