PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA UBISTVO MILANA JOROVIĆA: Maskirao se u dostavljača hrane i pucao deset puta!

Autor:

Hronika

12.02.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi za teško ubistvo u Zemunu: Detalji slučaja

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA UBISTVO MILANA JOROVIĆA: Maskirao se u dostavljača hrane i pucao deset puta!

Foto: printskrn


Optuženi Goran Mirković, Igor G. i Darko K. suočavaju se sa optužbama za teško ubistvo u saizvršilaštvu nad Milanom Jorovićem (31) u Zemunu, koje se dogodilo 21. juna prošle godine. Prema navodima Višeg tužilaštva u Beogradu, Mirković se tereti kao neposredni izvršilac, dok se Igor G. i Darko K. smatraju saučesnicima.

Maskirani napad u sred dana

Glavni optuženi, Goran Mirković, navodno je koristio masku dostavljača hrane i motor kako bi prišao Joroviću i izvršio napad usred dana, oko 14 časova. Mirković je pucao deset puta, usmrćujući Jorovića na licu mesta.

Opserviranje i napad

Prema optužnici, Igor G. i Darko K. su navodno bili uključeni u opserviranje Jorovića od početka aprila pa do dana ubistva. Snimci nadzornih kamera navodno su potvrdili da je Mirković tog dana pratio Jorovića na motoru sve do trenutka kada je izvršio napad.

Uhapšeni i pritvor

Sva trojica optuženih se trenutno nalaze u pritvoru, koji im je produžen do početka marta. Nakon hapšenja, sva trojica su se branila ćutanjem tokom saslušanja u tužilaštvu.

Veza sa Nemanjom Bojovićem Hemijom

Ubijeni Milan Jorović bio je blizak prijatelj Nemanje Bojovića Hemije, čije je dvorište bilo meta nekoliko bombaških napada. Ova veza između Jorovića i Bojovića može biti od značaja za istražitelje u ovoj kompleksnoj istragi.

Ovaj slučaj teškog ubistva u Zemunu izazvao je veliku pažnju javnosti, a istraga i suđenje optuženima će sigurno privući dodatnu pažnju i interesovanje javnosti kako se slučaj bude odvijao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
bla bla

12.02.2024 23:04

Igor Gedošev i Darko Kelj. Zoran Janić pušten zbog nedostatka dokaza. Čemu skrivanje punog imena i prezimena?