HOROR! Mladić sleteo autom u reku Lim - Pogledajte kako je izgledalo POTRESNO IZVLAČENJE KOLA SA TELOM IZ REKE (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.02.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična saobraćajna nesreća: Mladić sleteo automobilom u reku Lim

HOROR! Mladić sleteo autom u reku Lim - Pogledajte kako je izgledalo POTRESNO IZVLAČENJE KOLA SA TELOM IZ REKE (VIDEO)

Foto: RINA


Na magistralnom putu Nova Varoš - Prijepolje desila se teška saobraćajna nesreća koja je rezultirala smrtnim ishodom mladića od 22 godine. Nesreća se dogodila u četvrtak kada je mladić, vozeći putničko vozilo, probio zaštitnu ogradu i sleteo u reku Lim. Nakon što je otac prijavio nestanak mladića, započeta je intenzivna potraga koja je danas okončana kada su pripadnici žandarmerije locirali i izvukli vozilo iz reke, u kom je bilo telo nastradalog mladića.

 

 


Potraga i izvlačenje vozila iz reke

Potraga za mladićem trajala je od trenutka kada je njegov otac prijavio nestanak, a danima su pripadnici žandarmerije angažovani na terenu kako bi pronašli vozilo i mladića. Nakon intenzivne potrage, vozilo je locirano u reci Lim, a pripadnici žandarmerije uspešno su izvukli vozilo na obalu.

 

 

Foto: RINA

 

 


Dalja istraga o uzrocima nesreće

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti pod kojima je došlo do ove teške saobraćajne nesreće. Detaljnom analizom uzroka i okolnosti nesreće, nadležni organi će pokušati da rekonstruišu događaje i utvrde eventualne propuste ili nepravilnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Prevencija saobraćajnih nesreća

Ova tragična nesreća nas podseća na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreza prilikom vožnje. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika, a svest o rizicima i odgovorno ponašanje u saobraćaju mogu značajno doprineti smanjenju broja saobraćajnih nesreća.

Foto: RINA

 

 


Teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu Nova Varoš - Prijepolje ostavlja dubok trag u lokalnoj zajednici i podseća nas na važnost bezbednosti u saobraćaju. Nadamo se da će dalja istraga pružiti odgovore o uzrocima ove tragedije i da će služiti kao podsetnik na opasnosti koje vrebaju na putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading