"MOLIM ZA INFORMACIJU O DEČAKU KOJEG SAM UDARIO NA PEŠAČKOM" : Potresan prizor na NOVOM BEOGRADU - I sam sam roditelj, ne želim da misle da sam pobegao!

Autor: M.B.

Hronika

08.02.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan incident ispred Osnovne škole "Milan Rakić".

"MOLIM ZA INFORMACIJU O DEČAKU KOJEG SAM UDARIO NA PEŠAČKOM" : Potresan prizor na NOVOM BEOGRADU - I sam sam roditelj, ne želim da misle da sam pobegao!

Foto: Shutterstock

Danas je na društvenim mrežama osvanula potresna poruka vozača automobila koji je bio involviran u saobraćajni incident. Na Instagram stranici "Serbialive_beograd" objavljena je njegova poruka u kojoj detaljno objašnjava šta se tačno desilo jutros na pešačkom prelazu.

Drama se odigrala nedavno kod Osnovne škole "Milan Rakić" na Novom Beogradu kada je jedan dečak, star oko deset godina, neočekivano istrčao na pešački prelaz u želji da pretrči ulicu. Nažalost, semafor je već bio na crvenom svetlu za pešake, a vozač koji je dolazio nije uspeo da izbegne sudar sa dečakom.

 

Foto: printscreen serbialive_beograd

Schreenshot

Kada se nezgoda dogodila, vozač nije oklevao već je odmah zaustavio svoje vozilo. Ovakva brza reakcija može biti od presudnog značaja u situacijama poput ove, gde je važno pružiti pomoć i proveriti stanje ugrožene osobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading