OVO JE BAJKER VLADIMIR KOJI JE POGINUO KOD KRALJEVA! Prijatelji neutešni nakon stravične saobraćajne nesreće: ŽENA JE BILA KAO ZOMBI (FOTO)

Autor:

Hronika

07.02.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavama očevidaca, postoje različite verzije o tome kako je došlo do nesreće.

OVO JE BAJKER VLADIMIR KOJI JE POGINUO KOD KRALJEVA! Prijatelji neutešni nakon stravične saobraćajne nesreće: ŽENA JE BILA KAO ZOMBI (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Stravična saobraćajna nesreća u okolini Kraljeva juče je odnela život bajkera Vladimira Petrovića iz Čačka, ostavljajući iza sebe porodicu, prijatelje i zajednicu koja ga je poznavala.

- Prema rečima očevidaca postoje dve verzije ove nesreće, prema prvoj navodno je do nesreće došlo nakon što je motociklista vozio neprilagođenom brzinom i nije uspeo da zakoči na vreme kada je video automobil kako skreće na zemljani put. Postoji i druga verzija, a to je da je motociklista išao ograničenom i propisanom brzinom, a da je do nesreće došlo kada je žena koja je upravljala automobilom naglo skrenula na zemljani put i tako se motociklista direktno zakucao u nju. Policija i ekipa Hitne pomoći stigle su brzo na mesto nesreće, i oni su nažalost samo mogli da konstatuju smrt motocikliste. Nakon udesa u automobilu nije bilo povređenih putnika - navodi izvor Kurira.

Foto: Društvene mreže

Nastradali bajker

Prema izjavama očevidaca, postoje različite verzije o tome kako je došlo do nesreće. Jedna verzija sugeriše da je nesreća nastala zbog navodno neprilagođene brzine kojom je motociklista vozio, dok druga ukazuje na mogućnost da je do sudara došlo kada je vozač automobila naglo skrenuo na zemljani put.

- Poginuli čovek se tog dana vozio sa prijateljima, koji su navodno i videli nesreću u kojoj je njihov drug bajker nastradao. Nakon stravičnog udesa, žena koja je bila za volanom bukvalno se oduzela od straha. Bila je kao zombi, jedva je izašla iz kola, naslonila se na vozilo i nemo gledala u motor koji je bio pored puta. Nije mogla da se pomeri - dodaje.

Istraga će utvrditi sve detalje ove tragične nesreće. Policija i Hitna pomoć odmah su reagovali nakon udesa, ali nažalost, Petrović je na licu mesta proglašen mrtvim. Srećom, putnici u automobilu nisu povređeni.

Nakon vesti o smrti Vladimira Petrovića, njegovi prijatelji i poznanici počeli su da se opraštaju od njega na društvenim mrežama, izražavajući duboko saučešće porodici i hvaleći njegovu ličnost i kvalitete.

- Neka su ti čisti nebeski putevi. Dragi Vlado, neka ti Bog podari rajsko naselje. Zaslužio si jer si bio čovek kakav se retko sreće. Pokoj ti duša i saučešće porodici - piše u jednom od brojnih komentara.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading