MAJKA BACILA ĆERKU (3) KROZ PROZOR, A ONDA I SKOČILA U SMRT! Horor na Bežaniji! NAJJEZIVIJI ZLOČIN U SRBIJI!

Autor:

Hronika

03.02.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je primila poziv o požaru u stanu gde su majka i dete, pokušavajući da se spasu, skočili kroz prozor. Međutim, istina koja je uskoro izašla na videlo ostavila je Srbiju u šoku.

MAJKA BACILA ĆERKU (3) KROZ PROZOR, A ONDA I SKOČILA U SMRT! Horor na Bežaniji! NAJJEZIVIJI ZLOČIN U SRBIJI!

Foto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com/printscreen

Zločin koji se dogodio 2019. na Bežanijskoj Kosi u Beogradu duboko je uznemirio javnost.

Policija je 17. juna te godine primila poziv o požaru u stanu gde su majka i dete, pokušavajući da se spasu, skočili kroz prozor. Međutim, istina koja je uskoro izašla na videlo ostavila je Srbiju u šoku.

Danijela Radojičić (36), farmaceut sa Vojnomedicinske akademije (VMA),  godine izvršila je jeziv zločin, bacivši svoju trogodišnju ćerku Teodoru sa četvrtog sprata, a potom i sama skočila u smrt.

Motiv ovog stravičnog čina se povezuje sa Danijelinom depresijom nakon gubitka bebe u poodmakloj trudnoći i smrću majke od karcinoma dve godine ranije.

Danijela je prvo podmetnula požar u dnevnoj sobi dok je devojčica spavala, a zatim je ušla u sobu, isekla vene žiletom i bacila je kroz prozor. Nakon toga, stajala je na klima uređaju, izgovarala nepovezane rečenice, a zatim je i sama skočila sa visine od oko 12 metara na beton.

Svedoci su opisali potresne scene, uključujući sliku male devojčice koja je čvrsto držala svoju lutku pre nego što je skočila. Danijelin suprug Dejan, otac Teodore, bio je na poslu u trenutku zločina, a scene koje su ga dočekale pred zgradom bile su stravične.

Psihijatar Ivica Mladenović  tada je objasnio je da je Danijelin postupak možda bio "gest milosrđa" izazvan psihotičnom depresijom. Bez prethodnih prijava nasilja u porodici i psihičkih problema, tragedija na Bežaniji ostala je duboko urezana u sećanje javnosti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading