NEPRILAGOĐENA BRZINA I UMOR UZROKOVALI SMRT DEVOJKE (33): Detalji jezive nesreće na auto-putu u smeru ka Nišu!

Autor:

Hronika

31.01.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, Radmila je preminula na licu mesta, dok su putnici iz autobusa prošli bez povreda.

NEPRILAGOĐENA BRZINA I UMOR UZROKOVALI SMRT DEVOJKE (33): Detalji jezive nesreće na auto-putu u smeru ka Nišu!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Petar Divac

Jutros se dogodila stravična saobraćajna nesreća na auto-putu u kojoj je tragično nastradala Radmila Popović (33). Nesreća se dogodila na 254. kilometru auto-puta u smeru ka Nišu, kada je Radmila, prema saznanjima Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, upravljajući "pežo 206", neprilagođenom brzinom udarila u levu stranu bankine, a potom naletela na autobus kosovskih registarskih oznaka.

Nesreća izazvana umorom i neprilagođenom brzinom

Prema informacijama iz istrage, sumnja se da je do nesreće došlo kada je Radmila zaspala za volanom. Nakon što je otvorila oči, izgubila je kontrolu nad vozilom i udarila u bankinu pre nego što je naletela na autobus. Nažalost, Radmila je preminula na licu mesta, dok su putnici iz autobusa prošli bez povreda.

- Sumnja se da je do nesreće došlo kada je Radmila Popović upravljajući vozilom marke "pežo 206" u jednom trenutku zaspala za volanom. Devojka je navodno, išla neprilagođenom brzinom i nakon što je otvorila oči nije uspela da vozilo vrati na put kojim je vozila, već je potpuno izgubila kontrolu nad vozilom i prvo udarila u levu stranu bankine, a zatim se zarotirala i naletela na autobus kosovskih registarskih oznaka - kaže Kurirov izvor i dodaje:

- Od zadobijenih povreda devojka je preminula na licu mesta, dok su svi putnici iz autobusa prošli bez povreda. Kada je na mesto nesreće došla ekipa Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt devojke. Drugi prevoznik je došao po putnike iz autobusa koji je učestvovao u nesreći i oni su nastavili putovanje.

Preseljenje iz Beograda u rodni kraj

Interesantno je da je u automobilu nađeno mnoštvo garderobe i ličnih stvari Radmile Popović, što ukazuje na to da se verovatno selila iz Beograda u svoj rodni kraj, Vranje. Ovo pretpostavljanje dodatno budi empatiju prema tragično nastradaloj devojci.

Detaljna istraga i analize

Nakon nesreće, po nalogu javnog tužioca, autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti radi obavljanja pregleda i veštačenja istih. Takođe, izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a u toku je obdukcija i analiza krvi nastradale. Tek nakon sprovedenih radnji tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj, koji će otkriti okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Ova tragična nesreća još jednom nas podseća na važnost odmora i pažljive vožnje prilikom putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading