SAOBRAĆAJKA KOD TOPČIDERSKOG PARKA: Sudarila se dva automobila, saobraćaj bio u zastoju

Autor:

Hronika

27.01.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru, srećom, nije bilo povređenih.

SAOBRAĆAJKA KOD TOPČIDERSKOG PARKA: Sudarila se dva automobila, saobraćaj bio u zastoju

Foto: shutterstock

Policija

Večeras, oko 18.50 sati, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva automobila, na uglu ulica Teodora Drajzera i Bulevara patrijarha Pavla, nedaleko od Topčiderskog parka, javlja Blic. Nesreća je izazvala zastoj u saobraćaju, dok su nadležne službe brzo reagovale na uviđaj i regulisanje saobraćaja.

Brza reakcija nadležnih službi

Iako je saobraćaj neko vreme bio u zastoju, nadležne službe su brzo reagovale, omogućavajući nesmetan protok saobraćaja nakon udesa. Hitna pomoć i policija su odmah izašle na teren, pružajući potrebnu pomoć i vršeći uviđaj kako bi utvrdili uzrok nesreće.

Srećom, bez povređenih

Jedna od najvažnijih činjenica u vezi ove saobraćajne nesreće jeste da, uprkos sudaru dva automobila, nije bilo povređenih osoba. Ovakav ishod je od velikog značaja, posebno imajući u vidu da se nesreća dogodila u naseljenom delu grada, gde su pešaci i ostali učesnici u saobraćaju često prisutni.

Apel za oprez u saobraćaju

Ovaj incident dodatno naglašava važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Građani su pozvani da budu posebno oprezni u saobraćaju, kako bi se smanjila mogućnost nesreća i očuvala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading