OTAC PEDOFIL POZIVAO NA UBISTVO MALČANSKOG BERBERINA! Monstrum pokušao da zavara trag, osvanuli jezivi komentari!

Autor:

Hronika

28.01.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriće ovog monstruoznog zločina došlo je kao deo policijske akcije "Armagedon", koja je rezultirala hapšenjem pedofila u šest gradova u Srbiji.

OTAC PEDOFIL POZIVAO NA UBISTVO MALČANSKOG BERBERINA! Monstrum pokušao da zavara trag, osvanuli jezivi komentari!

Foto: facebook

N. D.

Manijak N. D. (45) iz okoline Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je godinama seksualno zlostavljao svoju 13-godišnju ćerku, prodavajući eksplicitne snimke i fotografije drugim pedofilima preko interneta.

Neverovatno je da je N. D. na jednom svom Fejsbuk profilu prikrivao zločinačke aktivnosti iza srceparajućih poruka i deljenjem fotografija monstruma Ninoslava Jovanovića, zvanog Malčanski berberin, koji je preminuo u zatvoru nakon što je oteo i zlostavljao devojčicu kod Niša.

Otkriće ovog monstruoznog zločina došlo je kao deo policijske akcije "Armagedon", koja je rezultirala hapšenjem pedofila u šest gradova u Srbiji. Nakon detaljnog pregleda računara osumnjičenih, policija je otkrila IP adrese sa kojih su pedofili pribavljali i delili užasne fotografije i snimke, među kojima su se nalazili i snimci zlostavljanja N.D.-ove ćerke.

N.D. je vodio dvostruki život na društvenim mrežama, delujući kao osoba koja podržava borbu protiv zlostavljanja dece, dok je istovremeno bio uključen u strašne zločine nad sopstvenom ćerkom. Na jednom od njegovih profila, delio je srceparajuće poruke tokom potrage za devojčicom žrtvom Malčanskog berberina, dok je istovremeno osuđivao Jovanovića, nazivajući ga monstrumom.

Prema sumnjama policije, N.D. je u više navrata snimao seks sa svojom 13-godišnjom ćerkom, a zatim te fotografije i snimke prodavao drugim pedofilima preko društvenih mreža, naplaćujući po deset dolara za svaki snimak.

Uhapšen u zajedničkoj akciji beogradske kriminalističke policije i policije iz Novog Pazara, N.D. se trenutno nalazi u pritvoru u Beogradu, dok se nastavlja istraga ovog užasnog slučaja porodičnog zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading