UHVAĆENI NA DELU: Pokušali da ukradu naftu iz kamiona

Autor:

Hronika

27.01.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su oni sinoć u okolini Kuršumlije obili rezervoar za gorivo na teretnom vozilu marke ,,mercedes”.

UHVAĆENI NA DELU: Pokušali da ukradu naftu iz kamiona

Foto: pixabay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su S. Đ. (1993) iz okoline Kruševca i N. N. (2004) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i teška krađa u pokušaju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sumnja se da su oni sinoć u okolini Kuršumlije obili rezervoar za gorivo na teretnom vozilu marke ,,mercedes” iz kojeg ništa nisu odneli. Policija ih je, brzim i efikasnim radom, pronašla i uhapsila neposredno nakon izvršenja krivičnog dela.

S. Đ. i N. N. se sumnjiče i da su u toku noći između 16. i 17. januara ove godine, obili rezervoar na kamionu marke ,,MAN” iz kojeg su ukrali oko 300 litara nafte. 

Takođe, sumnja se da su 25. januara ove godine u okolini Kuršumlije na tri teretna vozila obili rezervoare i ukrali oko 400 litara nafte, a iz jednog i dva akumulatora. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, pre par dana gradskom vrevom odjeknula je nezapamćena drama, kada je 36-godišnji Z. S. iz Novog Sada uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Sve se odigralo na parkingu kada je Z. S., prema navodima policije, pokušao opljačkati jednog Novosađanina. Pritiskajući ga pretnjom, napao je građanina koji je hrabro pobegao iz opasnog okršaja. No, tu nije bio kraj njegovog besa. Nažalost, kamen je postao oružje, razbijajući stakla na automobilu svog potencijalnog plena, lomio je retrovizore i brzo ukrao mobilni telefon iz vozila.

Nakon ovog nemilog događaja, Z. S. se, prema sumnjama policije, uputio ka radnici jedne kladionice. Sa navodnim pištoljem, zatražio je novac od radnice, ostavljajući za sobom ozračje straha i panike.

Policija je brzo reagovala, locirala Z. S. na licu mesta i efikasno ga uhapsila. On će biti zadržan do 48 sati, tokom kojih će biti podvrgnut saslušanju i, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bane

27.01.2024 14:54

Nikada se neće opametiti. Doživotni zatvor!