ŠESTORICA TINEJDŽERA BRUTALNO PRETUKLI MLADIĆA! Poprskali ga biber sprejem, pa ga krvnički šutirali po glavi i telu!

Autor:

Hronika

11.01.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično nasilje u Kuršumliji.

ŠESTORICA TINEJDŽERA BRUTALNO PRETUKLI MLADIĆA! Poprskali ga biber sprejem, pa ga krvnički šutirali po glavi i telu!

Foto: Profimedia

Fizički obračun

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su V. Ć. (20), M. V. (20), B. S. (20), V. D. (20), D. R. (21) i N. L. (20) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.
 
Sumnja se da su oni 9. januara u Kuršumliji ispred jednog ugostiteljskog objekta fizički napali dvadesettrogodišnjeg muškarca tako što su ga prvo poprskali biber sprejem, a potom mu zadali udarce rukama i nogama po glavi i telu.   

Dvadesettrogodišnjem muškarcu su konstatovane lake telesne povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Doboju odredio je jednomesečni pritvor S.M. (26) iz Petrova zbog sumnje da je na krsnoj slavi udario očuha P.B. u lice, a potom ga pretukao i razbio mu nos.

Kako je saopšteno na sajtu Okružnog tužilaštva u Doboju, pomenuti je osumnjičen za nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, a za to krivično delo je ranije osuđivan.

Tužilaštvo tereti S.M. da je 3. januara oko 18 časova u Petrovu napao i pretukao očuha. Kako se navodi u saopštenju, sve je počelo kada je osumnjičeni udario očuha pesnicom u lice.

- Kada su došli kući, posle kraće verbalne svađe, S.M. je udario povređenog P.B. stisnutom pesnicom u predelu čela, usled čega je on pao na pod. Zatim mu je zadao još nekoliko udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela. Tom prilikom oštećeni je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma obe nosne kosti - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
gledajte ljudi

11.01.2024 21:31

i cutite..