PODIGAO CEO GRAD NA NOGE: Dečak iz KOMŠILUKA prijavio policiji da su ga vršnjaci na ulici PRETUKLI, a onda je otkriveno ŠTA SE ZAISTA DESILO

Autor:

Svet

09.01.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajcima je od starta izgledalo da nešto u priči nije u redu

PODIGAO CEO GRAD NA NOGE: Dečak iz KOMŠILUKA prijavio policiji da su ga vršnjaci na ulici PRETUKLI, a onda je otkriveno ŠTA SE ZAISTA DESILO

Foto: Shutterock

Službenici zagrebačke policije otkrili su da dečaka koji pohađa srednju školu nisu pretukli vršnjaci kako je prethodno ispričao roditeljima, a onda i u stanici.

Čitav slučaj zabrinuo je Zagrepčane početkom godine kada je nekoliko portala prenelo priču da su momka dok se vraćao kući u večernjim satima napali vršnjaci iza zgrade u kojoj živi nanevši mu ozbiljnije povrede na licu i po leđima.

Srednjoškolac je došao kući, izjadao se roditeljima, a onda su svi zajedno otišli u policijsku stanicu na Trešnjevci.

"Oko 20:20 u Labinskoj ulici nekoliko je nepoznatih muških osoba napalo je maloletnika, pri čemu je on teško povređen. Hitna pomoć pružena mu je u Klinici za dečje bolesti Zagreb, a kriminalistička istraga je u toku", navela je tada policija.

Međutim, prilikom pregleda kod lekara, ustanovljeno je da dečakove povrede baš i ne idu ruku pod ruku sa pričom koju je ispričao.

Ispostavilo se da je dečak lažno ispričao članici porodice da su ga pretukli, već da se sam povredio dok je bio napolju.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je navodno bio sa drugarom kada su praktikovali parkur. 

Preskačući neke klupe i prepreke na putu, on se najverovatnije okliznuo i tom prilikom veoma gadno je povredio leđa i deo lica.

Policija je u ponedeljak uveče zvanično potvrdila da je istraga okončana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading