HRVATI ZAVRŠILI IZA REŠETAKA: Uhapšeni huligani koji su pravili nerede posle poraza od Crne Gore!

Autor: P. Z.

Sport

09.01.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da podnesu neusšeh svoje reprezentacije.

HRVATI ZAVRŠILI IZA REŠETAKA: Uhapšeni huligani koji su pravili nerede posle poraza od Crne Gore!

Foto: Tanjug/AP

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske poražena je od Crne Gore rezultatom 15:13, nakon penal serije, u poslednjem kolu A grupe Evropskog prvenstva.

Navijači crnogorskih "ajkula" su burno proslavili trijumf na tribinama bazena u Dubrovniku, što je izrevoltiralo pristalice "barakuda", pa je manja grupa krenula da se fizički obračuna sa Crnogorcima.

Inače, atmosferu je prethodno podgrejalo kontroverzno suđenje i nekoliko odluka koje su išle na štetu Crnogoraca, koji su u poslednja dva i po minuta igrali sa igračem manje u bazenu.

Na kraju, kada su crnogorski navijači slavili konačnu pobedu, grupa od nekoliko Hrvata ih je prvo vređala, a potom i krenula ka njima da se fizički obračunaju.

Do nereda nije došlo samo zahvaljujući brzoj reakciji policije, koja je na kraju uhapsila četiri hrvatska državljanina zbog narušavanja javnog reda i mira. Oni će u utorak biti izvedeni pred Opštinski sud u Dubrovniku.

Na kraju, bez obzira na ovakav ishod meča, reprezentacija Hrvatske se plasirala direktno u četvrtfinale kontinentalnog šampionata, dok će Crna Gora za mesto među osam najboljih morati da se bori u doigravanju protiv drugoplasirane selekcije iz C grupe, u kojoj se nalaze Srbija, Nemačka, Malta i Izrael.

"Ajkule" će ime rivala saznati u utorak uveče, a najrealnije je da to bude reprezentacija Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading