OBRADOVIĆ POSLEDNJI PUT NIJE PROŠAO DOBRO KOD NAVIJAČA FENERBAHČEA: Kako će ga SADA dočekati?

Autor:

Sport

09.01.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to bez ikakvog razloga.

OBRADOVIĆ POSLEDNJI PUT NIJE PROŠAO DOBRO KOD NAVIJAČA FENERBAHČEA: Kako će ga SADA dočekati?

Foto: Starsport

Željko Obradović

Partizan posle poraza od večitog rivala traži povratak na pobedničke staze u 20. kolu Evrolige protiv Fenerbahčea večeras od 18:30.

Crno-beli su imali dobru uvertiru za ovaj meč, pošto su pobedili Krku u AdmiralBet ABA ligi, ali s obzirom na to da idu na noge zahuktaloj četi Šarunasa Jasikevičijusa, trebaće im mnogo više od toga.

Poznato je koliko je Željko Obradović uradio za istanbulsku ekipu tokom trenerske karijere. Najtrofejniji evropski trener je jednu titulu Evrolige na svoj konto dodao upravo kao šef stručnog štaba Fenerbahčea u sezoni 2016/17, a osim toga je u četiri navrata osvajao prvenstvo Turske i jedan put manje Kup.

Zbog svega toga važio je za "Boga" među navijačima Fenera, potpuno zasluženo. Ipak, prilikom završetka poslednjeg susreta Partizana i turske ekipe u Areni, kada su crno-beli u neizvesnoj završnici slavili sa 85:84, mnogi fanovi crno-žutih zamerili su Obradoviću način na koji se radovao kada je susret završen.

Republika

Foto: Starsport

Poslednji susret Partizana i Fenerbahčea

Na društvenoj mreži "Tviter" osvanuo je snimak Željkovog radovanja zbog pobede, a reakcije nisu bile baš najbolje.

- K***** sine.

- G****r.

- Da Gudurić, Pjer, Sertadž i Kalates nisu povređeni sve bismo vas j*****. K****** sinovi.- pisalo je u samo nekima od odgovora.

Ipak, sigurni smo da je i dalje velika većina na strani najboljeg evropskog trenera ikada i da će večeras biti dočekan u Istanbulu onako kako dolikuje.

Podsetimo, Zek Ledej se vraća u ekipu posle povrede zbog koje je propustio večiti derbi. Odustvo krilnog centra se i te kako osetilo u duelu sa Crvenom zvezdom Meridianbet, ali deluje da će biti spreman da pomogne timu u narednom izazovu u Evroligi protiv Fenerbahčea. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading