"TATA I MAMA NE ZNAJU KAKO DA ŽIVE BEZ TEBE": Roditelji se oprostili od tragično nastradalog Duška (32)

Autor:

Hronika

26.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća se dogodila 19. januara u 8.40 sati, u mestu Ostrvo nedaleko od Velikog Gradišta.

"TATA I MAMA NE ZNAJU KAKO DA ŽIVE BEZ TEBE": Roditelji se oprostili od tragično nastradalog Duška (32)

Foto: Društvene mreže

Prošlo je tačno sedam dana od stravične saobraćajne nesreće koja je zavila u crno porodicu Đorđević iz Velikog Gradišta. Tridesetdvogodišnji Duško Đorđević, poznatiji kao Moša, izgubio je život kada je džip BMW, u kom je bio suvozač, završio svoju sudbinu u hladnim talasima Dunava. Ova tragedija je potresla čitavu lokalnu zajednicu i ostavila neizbrisiv trag tuge, prenosi Informer.

Tragični događaj 19. januara

Saobraćajna nesreća se dogodila 19. januara u 8.40 sati, u mestu Ostrvo nedaleko od Velikog Gradišta, dok je poginuli krenuo da pliva za Časni krst. Prema sumnjama, do nesreće je došlo usled neprilagođene brzine vozača BMW-a, koji je, iz desne kolovozne trake, prešao u levu i završio direktno u reci.

Oproštaj oca od sina

Nesrećni otac Duška Đorđevića, nije mogao da sakrije bol i tugu, te se emotivnom porukom oprostio od svog sina na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Sine, od kako si otišao na večni put, tata i mama ne znaju kako da žive bez tebe. Sine moj, tuga će me ubiti. Zato bi voleo da ovakva sudbina nikog ne zadesi, jer je tata živeo za tebe i tvoju sreću. Moj život je bio vezan za najgoru bolest tako da oprosti za sve. Sada kad znam da te više nema ne znam što više živim i idem na tu prokletu dijalizu. Voleo bi što pre da te vidim, jer meni nema života. Zauvek te voli tvoj tata Moša - napisao je potresno otac Duška Đorđevića na Fejsbuku.

Reakcije i saučešće

Nakon ove objave, društvene mreže su preplavile tužni komentari uz izraze saučešća i reči utehe.

"Neka počiva među anđelima i u božjem raju, a vama Mošo iskreno saučešće i morate nastaviti dalje. Dragi prijatelju, nema mu je večna slava. Tuga do neba, anđeli neka ga čuvaju", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije na Fejsbuku.

Obdukcija pokazala uzrok smrti

Prema informacijama obdukcije, smrt mladića nastupila je prilikom utapanja, a Đorđević nije imao nijednu povredu na svom telu. Njegov prijatelj, vozač BMW-a prilikom nesreće nije povređen, ali je dobio hipotermiju i smešten je u požarevačku bolnicu. Sumnja se da su mladići kobnog dana žurili ka Velikom Gradištu nakon što su odvezli prijatelja u susedno mesto, navodno zbog želje Đorđevića da stigne na vreme kako bi plivao za Časni krst.

Ova tragedija ostavlja dubok trag tuge i bola u srcima porodice i prijatelja poginulog mladića, a zajednica se i dalje oporavlja od šoka koji je zadesio ovaj mirni kraj pored Dunava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading