"PRERANO BATO MOJ! POČIVAJ U MIRU DOBRI NAŠ MOŠO!" Potresne reči brata poginulog Duška koji je stradao u ledenom Dunavu! (FOTO)

Autor:

Hronika

20.01.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oproštajne poruke svedoče o ljubavi i tugi koju je Duško ostavio iza sebe.

"PRERANO BATO MOJ! POČIVAJ U MIRU DOBRI NAŠ MOŠO!" Potresne reči brata poginulog Duška koji je stradao u ledenom Dunavu! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Duško Đorđević poginuo kod Velikog Gradišta

Gubitak voljenog Duška Đorđevića (32), poznatog kao Moša, duboko je potresao njegovu porodicu, prijatelje i zajednicu Velikog Gradišta nakon tragične saobraćajne nesreće koja se dogodila juče. Duško je poginuo kada je automobil, u kojem je bio suvozač, završio svoj put u hladnim vodama Dunava, dok je on krenuo na tradicionalno plivanje za Časni krst.

Nesreća se odigrala juče u 8:30 ujutru u selu Ostrvo, nedaleko od Velikog Gradišta. Sumnja se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta, prelazeći iz desne u levu kolovoznu traku i završavajući u reci. Duško, nažalost, nije preživeo, a njegov prijatelj koji je bio za volanom džipa BMW povređen je i prevezen u požarevačku bolnicu.

Prerano bato moj! Počivaj u miru! Uspomenu na tebe ću zauvek sačuvati u srcu! Hvala na nezaboravnom detinjstvu. J*bem ti sudbinu - napisao je neutešni brat M. S. koji je inače, pre dve godine bio u centru skandala kada je kao profesor u jednoj novosadskoj Osnovnoj školi na svom Instagram profilu objavio svoje učenike koji su podigli tri prsta i napisao "Srpčići moji!"

Foto: Društvene mreže

Potresna objava

Porodica i prijatelji izražavaju svoj bol putem društvenih mreža, deleći potresne poruke o neizmernom gubitku. Duškov brat M. S. je podneo oproštajnu poruku uz sliku pokojnog brata, izražavajući duboku tugu i zahvalnost na nezaboravnim trenucima provedenim zajedno.

- Hvala ti što sam bio deo tvog života! Nikada te neću zaboraviti i čekaj me da popijemo po jednu kao nekada. Mošu, druže naš... Ne mogu da verujem da te više nema. Počivaj u miru dobri naš Mošo - napisao je ovaj mladić.

Mnogi prijatelji dele svoje sećanje na Duška, izražavajući zahvalnost za trenutke provedene s njim. Oproštajne poruke svedoče o ljubavi i tugi koju je Duško ostavio iza sebe.

Istraga ove tragične nesreće je u toku, a obdukcija će pružiti dodatne informacije o uzrocima gubitka života.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading