"SINE, EVO ME USKORO KOD TEBE": Potresne reči oca nastradalog Duška Đorđevića, koji je poginuo juče, teraju suze na oči!

Autor:

Hronika

20.01.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izvorima, Duško je bio na mestu suvozača i preminuo je na licu mesta.

"SINE, EVO ME USKORO KOD TEBE": Potresne reči oca nastradalog Duška Đorđevića, koji je poginuo juče, teraju suze na oči!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE, Shutterstock

Juče, u Velikom Gradištu, dogodila se tragična nesreća koja je rezultirala gubitkom mladog Duška Đorđevića, poznatijeg kao Moša. Nažalost, Duško je poginuo dok je bio na mestu suvozača u BMV vozilu koje je sletelo u hladan Dunav.

Ova nesreća ostavila je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi, a otac Živorad Đorđević, koji je saznao za sinovljevu smrt dok je bio na dijalizi, izražava svoju neizmernu tugu i bol putem društvenih mreža.

Oproštaj od voljenog Moše

Na društvenim mrežama, porodica i prijatelji izražavaju svoju tugu i sećaju se lepih trenutaka provedenih sa Duškom. Otac Živorad deli fotografije srećnih vremena i oplakuje gubitak svog sina, ističući da je Duško napustio ovaj svet u najboljim godinama. Njegove reči odaju duboku patnju koja ih je zadesila, a najavljuje i datum i vreme sahrane kako bi ljudi koji su poznavali Duška mogli da se oproste od njega.

- Moj sin je na večnom putu ostavio svoj život u najboljim godinama. Večno da tugujemo, do kraja mog života i moje Bube i naše familije. Najteže u ovom životu je kada izgubiše svoje dete. Da li ima veće tuge i bola od ovog trenutka, neka mu je laka zemlja i neka ga anđeli čuvaju. Voli te tvoj tata, nadam se da ćemo se skoro videti sine, ti znaš da ja idem na dijalizu i da ja prekinem, eto me kod tebe. Jer meni sada više ništa nije važno. Voli te tvoj Moša - potresnim rečima opisuje svoju tugu nesrećni otac.

Detalji o nesreći

Prema izvorima, Duško je bio na mestu suvozača i preminuo je na licu mesta. Iako još uvek nije potpuno jasno da li je uzrok smrti bio udar ili utapanje, obdukcija koju sprovodi Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu trebalo bi da pruži odgovore na ovo pitanje. Vozač je zadobio povrede i trenutno se nalazi u požarevačkoj bolnici, gde mu se utvrđuje stepen povreda.

Reakcija prolaznika i hitnih službi

Iako je scena nesreće bila jeziva, prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju odmah su pritekli u pomoć putnicima iz sletelog vozila. Hitna pomoć i vatrogasci brzo su stigli na mesto nesreće, a čak su i lekari učestvovali u spasilačkoj akciji ulaskom u hladnu reku kako bi pružili pomoć povređenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading