SMRT NA STAROJ PLANINI: Muškarac preminuo na skijalištu

Autor:

Hronika

26.01.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija se dogodila oko 15 časova.

SMRT NA STAROJ PLANINI: Muškarac preminuo na skijalištu

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Na skijalištu na Staroj planini u Knjaževcu danas se oko 15 časova desila tragična situacija kada je jednom muškarcu pozlilo i nažalost, preminuo, prenosi Telegraf.rs. Ova nesreća potresla je sve prisutne i ostavila je dubok trag tuge među posetiocima skijališta.

Nepoznati muškarac

Prema informacijama koje su dostupne, muškarcu čije je zdravstveno stanje naglo pogoršalo nije bilo spasa, a identitet mu još uvek nije potvrđen. Ova činjenica dodatno budi interesovanje javnosti za detalje o ovoj nesreći, dok istovremeno ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Uviđaj policije

Nakon što je došlo do ovog tragičnog događaja, policija je odmah reagovala i započela uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti i uzroke ove nesreće. Detalji koje će policija saopštiti nakon završenog uviđaja mogu pružiti više informacija o tome šta se tačno desilo i možda rasvetliti ovu tužnu situaciju.

Ova nesreća je podsetnik na to koliko je važno da se pridržavamo mera opreza i pažljivo pratimo svoje zdravstveno stanje, posebno kada smo u aktivnostima poput skijanja gde je brza reakcija ključna za sprečavanje tragedija.

Kako se ova tužna vest bude razvijala, očekuje se da će javnost biti obaveštena o svim relevantnim detaljima vezanim za ovu tragičnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading