POGINULA MAJKA TROJE DECE: Detalji tragedije u Bogatiću, suprug stradale Nikoline van sebe nakon nesreće

Autor:

Hronika

26.01.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dežurni javni tužilac obavili su uviđaj na mestu nesreće.

POGINULA MAJKA TROJE DECE:  Detalji tragedije u Bogatiću, suprug stradale Nikoline van sebe nakon nesreće

Foto: shutterstock

Policija

U Ulici Branka Đonlića, u Bogatiću, nedaleko od svoje kuće, Nikolina P. (45) izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kasno uveče. Nesrećna žena se vraćala sa posla kada je na nju naleteo automobil, ostavljajući iza sebe supruga i troje dece.

Suprug nastradale Nikoline, Dragan, jedva je uspeo da skupi snage da izusti nekoliko reči.

- Idem sada po nju u Šabac da donesem njeno telo. Sutra će biti sahrana u 12 sati na bogatićkoj kapeli. Od kada smo saznali za tragediju deca i ja ne znamo za sebe - rekao je Dragan, prenosi Alo.

Komšije Nikolinine porodice imaju samo reči hvale za nju.

- Ona radi u fabrici u Šapcu. Vraćala se sa posla, izašla je iz autobusa i poginula na licu mesta. Na mestu gde je nastradala, kod veterinarske stanice u poslednjih 10 godina na tom mestu nastradalo je njih šest - sedam. Ona ima dvoje dece iz prvog braka, a sa sadašnjim mužem jedno - navode komšije.

Policija i dežurni javni tužilac obavili su uviđaj na mestu nesreće.

Vozaču određeno policijsko zadržavanje

Vozaču koji je izazvao nesreću određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, a biće priveden uz krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu. Ova nesreća je još jedan tragičan podsetnik na opasnost koja vreba na putevima, posebno na mestima gde se često dešavaju slični incidenti. Ovo je duboko potresna vest koja je uzdrmala zajednicu i ostavila porodicu u velikoj tuzi i neverici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading