HOROR NA STAROJ PLANINI: Automobil prevrnut na krov nakon nezgode!

Autor:

Hronika

21.01.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova nezgoda naglašava važnost bezbedne vožnje, pogotovo na putevima koji vode ka turističkim destinacijama poput Stare Planine.

HOROR NA STAROJ PLANINI: Automobil prevrnut na krov nakon nezgode!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Danas oko 12 časova, na putu ka Staroj Planini, desila se saobraćajna nezgoda koja je izazvala pažnju prolaznika i izazvala zastoje u saobraćaju. Automobil je sleteo s puta i završio u jarku prevrnut na krov, ostavljajući pitanja o stanju učesnika i materijalnoj šteti.

Detalji nezgode

Prema izveštajima, automobil je izgubio kontrolu i sleteo s puta, nakon čega se prevrnuo i završio na krovu u jarku pored puta. Za sada nema zvaničnih informacija o stanju učesnika u nezgodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Reakcija hitnih službi i prolaznika

Prolaznici su zastali da pruže pomoć i podršku, dok su saobraćajni organi preusmeravali saobraćaj kako bi omogućili nesmetan protok vozila i intervenisali na mestu nezgode.

Važnost bezbednosti na putu

Ova nezgoda naglašava važnost bezbedne vožnje, pogotovo na putevima koji vode ka turističkim destinacijama poput Stare Planine. Vozači se pozivaju na oprez i poštovanje saobraćajnih propisa kako bi se izbegle ovakve nezgode i očuvala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Dok se čekaju zvanične informacije o stanju učesnika i materijalnoj šteti, ova nezgoda nas podseća da je bezbednost na putu od suštinskog značaja. Nadamo se da će učesnici biti dobro i da će se situacija brzo razjasniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading