PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA SILOVANJE U PANČEVU! Muškarac (41) obljubio devojku (26)!

Autor:

Hronika

25.01.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.M. (41) iz Alibunara, zbog sumnje da je silovao devojku (26)

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA SILOVANJE U PANČEVU! Muškarac (41) obljubio devojku (26)!

Foto: Profimedia

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.M., zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 12.8.2023. godine oko 10.00 časova u Alibunaru upotrebom sile i pretnje prinudio oštećenu devojku na obljubu.

- Kako se sumnja silovanje se dogodilo u kući u kojoj ima više soba za stanovanje, a u kojima okrivljeni i oštećena žive odvojeno. Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do dvanaest godina - saopštilo je tužilaštvo.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Podsetimo, danas je počelo suđenje Stojanu Iliću, optuženom za svirepo ubistvo 16-godišnje devojke, kao i za pokušaj ubistva tri člana njene porodice. Ovo je prvo ročište koje je otvoreno za javnost, a Ilić će imati priliku da iznese svoju odbranu pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Više javno tužilaštvo tereti Stojana Ilića za krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Prema saopštenju iz tužilaštva, postoji opravdana sumnja da je Ilić 10. aprila prošle godine, oko 14.30 časova, proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading